Οι παίδες της Δράμας στη Βουλγαρία για διεθνές τουρνουά

Σε μεγάλο διεθνές τουρνουά με την συμμετοχή 7 ομάδων από Βουλγαρία, Σερβία, Ρουμανία, Β. Μακεδονία θα συμμετάσχουν οι Παίδες της Δραμινής ομάδας. Οι Δραμινοί που είχαν στο καλεντάρι τους την συμμετοχή στο Διεθνές τουρνουά της CRAIOVA και το Summer Cup του Βελιγραδίου από φέτος είναι καλεσμένοι και στο μεγάλο Διεθνές τουρνουά Handball για αγόρια γεννημένα το 2005-2006.

 

 

“Η σοβαρή δουλειά που γίνεται στις μικρές ηλικίες έχει κάνει την ομάδα μας να δέχεται συνεχώς προτάσεις για συμμετοχή σε διεθνείς διοργανώσεις. Δεν έμεινε απαρατήρητο το ότι μεγάλα ταλέντα ξεπήδησαν από αυτή την ομάδα και αγωνίζονται επαγγελματικά σε μεγάλα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Η διακοπή του πρωταθλήματος στην Handball Premier βοηθά τα στελέχη της ομάδας να επικεντρωθούν ακόμη περισσότερο στα αναπτυξιακά τμήματα που δίνουν και φιλικούς αγώνες συνέχεια και σε Θεσσαλονίκη αναζητώντας ομάδες υψηλού επιπέδου.

Ο μεγάλος στόχος είναι η ανδρική ομάδα που συμμετέχει στην Handball Premier να συνεχίσει να έχεις στο Roster της όσο γίνεται περισσότερους Δραμινούς. Το επίπεδο στην κατηγορία υψηλότατο αλλά ο στόχος εφικτός όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα αποτελέσματα.

Οι Δραμινοί ανεβαίνουν με εικοσαμελή αποστολή στην Βουλγαρία έχοντας διπλό στόχο. Αφενός μεν τις διεθνείς αγωνιστικές και εκπαιδευτικές εμπειρίες των αθλητών, αφετέρου να βρεθούν και άλλες ομάδες του εξωτερικού εκτός της Craiova που θα επισκεφθούν την Δράμα βοηθώντας τον αθλητικό τουρισμό της πόλης μας.

Πρωτοπόρος ο σύλλογος ως γνωστόν εδώ και τρία χρόνια επισκέπτεται την Ρουμάνικη ομάδα S.C.M. Craiova που πρόπερσι κατέκτησε το πρωτάθλημα Ευρώπης και κάθε χρόνο 75 Ρουμάνοι αθλητές και αθλήτριες έρχονται στην Δράμα για 9 μέρες όπου κάνουν προετοιμασία και συμμετέχουν σε τουρνουά που διοργανώνει ο BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ και συμμετέχουν και πολλές Ελληνικές ομάδες.

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις που διαθέτει η πόλη μας, το φυσικό περιβάλλον και οι πολλές επιλογές ξενάγησης καθιστούν την πόλη μας ιδανική για να κάνει προετοιμασία μια ομάδα. Αυτό πρέπει να το αναδείξουμε και τα τελευταία 4 χρόνια προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε σε συνεργασία με τον Δήμο Δράμας και ελπίζουμε σε περαιτέρω βοήθεια.

Καλούμε επίσης και όλες τις Δραμινές επιχειρήσεις να σταθούν δίπλα μας σε αυτό το εγχείρημα μια και όλος ο επαγγελματικός κόσμος της Δράμας ωφελείται από αυτές τις Διεθνείς μας δράσεις”.