Όλοι μια αγκαλιά για τον Τζίνο!

Τεράστιο κύμα αλληλεγγύης προκάλεσε ο μικρός Γιώργος Ιωάννου, που θα κάνει το μεγάλο ταξίδι ζωής μέσα στις επόμενες ημέρες στη Βιέννη, προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Την Κυριακή στις 3 Νοέμβρη το γήπεδο του Καματερού γέμισε φωνές και χαμόγελα από τον κόσμο που θέλησε να σταθεί δίπλα στην οικογένεια του Γιώργου, σε μια εκδήλωση που σκοπό είχε να συμβάλλουν όλοι στον δύσκολο αγώνα του μικρού μας φίλου.

«Ο Γιώργης θα συνεχίσει να χαμογελά χάρη σε όλους εσάς. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μας», έγραψε μεταξύ άλλων ο πατέρας του μικρού Γιώργου, ενώ κατά την ομιλία του την Κυριακή τόνισε πως: «ο κόσμος βοήθησε τον Γιώργο, ο κόσμος μπορεί, ο κόσμος έχει τη διάθεση να βοηθά τους ανθρώπους».

Ο Λεωνίδας Ιωάννου έγραψε συγκεκριμένα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Αυτό που ζήσαμε χτες ήταν τεράστιο και σαν γεγονός, αλλά και σαν προσπάθεια για να αναδειχθεί η θέληση του κόσμου για πραγματική και ουσιαστική βοήθεια στον αγώνα του Γιώργη, αλλά και κάθε μικρού παιδιού που αγωνίζεται για την ζωή του. Ειμαστε ευγνώμονες σε όλους σας μικρούς και μεγάλους όλη μου η οικογένεια και εύχομαι σε όλους σας να είστε πάντα “Άλλοι Άνθρωποι ” και να προσφέρετε σε αυτούς που το έχουν ανάγκη. Χίλια ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εθελοντές μας γονείς και φίλους που βοήθησαν σε όλο αυτό, τον Μικρό Πρίγκιπα και την Dafnh Katsara ,και τον Μπάμπη Δολαψακη για την αρωγή και ουσιαστική βοήθεια στον Γιώργο και σε εμάς, τον Δήμο Αγ.Αναργυρων Καματερού και τον Δήμαρχο Σταύρο Τσιρμπα, καθώς και τον Ηλία Αποστόλου την Ένωση Γονέων και ιδιαίτερα τους Thannasis Kareliotis, Tsintzas Nikos,, ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΙΜΟΣ,την Δράση Εθελοντών Αγ.Αναργυρων και την Διονυσια Πεττα Λαρεντζάκη,την ΟΧΕ και τον Kostas Stamatiadis, την ΕΣΧΑ θκαι τον πρόεδρο Σταυρακάκη Δημήτρη,τον ΣΥΠΧΕ με τον Δημήτρη Σκαρλο, όλες τις ομάδες που μάζεψαν και συνεχίζουν να μαζεύουν χρήματα για τόν Γιώργη ,τον Antonis Santouitsomania,την φοβερή και τρομερή Maria Iliadou που την αγαπώ πολύ την, Βάσω,την Ευδοκία ,την Μαρίνα,την Αλέκα την Ιωάννα,την Κατερίνα,τον Γιάννη τον Θεοδωρη,τον Λάμπρο,τον Σπύρο,την Άννα,την Ειρήνη ,την Γεωργια, Στον μπουφέ ήταν Φρειδερίκη Ράνια Ελένη Κατερίνα Δήμητρα Τζένη Ιωάννα…….. συγνώμη αν ξεχνω κάποιους και τελειώνοντας αυτά τα δύο λαμπρά αστέρια που ήρθαν”” Αφιλοκερδώς “” να τραγουδήσουν για τον Γιώργη μας,την @Eirini_ Papadopoulou και τον αγαπημένο μου Τάσο Ράμμο,Rammos,καθως και τους Denovo Art και Giannis Kavalos,και το συγκρότημα Ελαία ,και τα παιδιά της χορωδίας της Ένωσης . Θέλω επίσης να ευχαριστήσω το coffee Day Athens κα τον Νίκο Ψαρρό και την γυναίκα του που τις εισπράξεις της Κυριακής τις κατεθεσαν στο Μικρό Πρίγκιπα.Ο Γιώργης θα συνεχίσει να χαμογελά χάρις σε όλους εσάς και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μας».

Στην προσπάθεια της οικογένειας έχουν σταθεί όλες οι ομάδες του αθλήματος, δίνοντας τα έσοδα από τους τελευταίους αγώνες στον μεγάλο «κουμπαρά» που έχει στηθεί για το ταξίδι του Γιώργου στη Βιέννη.

Στο πλευρό του Γιωργάκη η ΑΕΚ

Η ομάδα της ΑΕΚ αποφάσισε να διαθέσει τα έσοδα των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα της με τον Διομήδη Άργους στον μικρό Γιώργο, ο οποίος δίνει την δική του μάχη. Έτσι στήθηκε στην είσοδο της αίθουσας «Γ. Κασιμάτη» στο ΟΑΚΑ ένας κουμπαράς στον οποίο μπορούσαν όλοι οι φίλοι του αθλήματος να συνεισφέρουν.

Δίπλα στον Μικρό Γιωργάκη και η Πυλαία

Όπως είχε ανακοινώσει, ο ΑΕΣΧ Πυλαίας βοήθησε και αυτός με την σειρά του τον μικρό Γιωργάκη. Στα παιχνίδια της Κυριακής με ΑΟΑΟΔΚ και Φίλιππο Βέροιας υπήρξε κουμπαράς στήριξης στην είσοδο του γηπέδου. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη.

Φιλικό στο Καματερό για τον μικρό Γιωργάκη

Ο Λεωνίδας αντιμετώπισε τους Νέους του Ολυμπιακού το Σάββατο 2 Νοέμβρη, σε μία αναμέτρηση που ήταν αφιερωμένη στον μικρό Γιώργο Ιωάννου.

Τα έσοδα από τον αγώνα δόθηκαν στην οικογένεια του μικρού προκειμένου να βοηθήσουν στο ταξίδι του στη Βιέννη.

Οι κουμπαράδες για τον Γιώργο σε Νέα Ιωνία και Πάτρα: