Ολοκληρώνεται το κλειστό γήπεδο «Μάνος Λοΐζος»

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στο κλειστό γυμναστήριο Μάνος Λοΐζος που αναμένεται να στεγάσει τα τμήματα χάντμπολ του Άρη Νίκαιας.

Όπως ανέφερε σε ενημέρωσή του ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ιωάννη Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης το κλειστό ολοκληρώνεται και αναμένεται να λειτουργήσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση και οι φωτογραφίες των κατασκευών:

Το κλειστό γήπεδο στον πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος»,
επιτέλους ολοκληρώνεται και λειτουργεί!
Ένας πολύτιμος αθλητικός χώρος για την πόλη, που παρέμενε ημιτελής από το μακρινό 2002, επιτέλους ολοκληρώνεται και μπαίνει σε λειτουργία.
Το κλειστό γήπεδο μέσα στο «Μάνος Λοΐζος», που δεσπόζει πάνω στη Θηβών και δίπλα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του «Πλάτωνα», σχεδόν 20 χρόνια τώρα, παραμένει ανενεργό.
Παρά το μεγάλο οικονομικό κόστος, αποφασίσαμε να το ολοκληρώσουμε και να γίνει ένα σύγχρονο γήπεδο χάντμπολ και βόλεϊ, που θα καλύψει έτσι τις ανάγκες των ομάδων της πόλης.
Με διαδοχικά έργα που έχουν ήδη ξεκινήσει και συνολικό κόστος περίπου €500.000, θα παραδώσουμε πολύ σύντομα ένα σύγχρονο κλειστό γήπεδο προδιαγραφών FIBA, που θα το χαιρόμαστε όλοι.
Τα έργα ξεκινούν με την τοποθέτηση παρκέ και συνεχίζουν με τα καθίσματα που πρέπει να μπουν στις κερκίδες. Θα τοποθετηθεί νέος φωτισμός, κλιματισμός και πυρασφάλεια.
Τα συνεργεία ήδη δουλεύουν και θα συνεχίσουν έτσι όλο το καλοκαίρι, ώστε όσο πιο γρήγορα μπορέσουμε να το δώσουμε στις ομάδες για προπονήσεις και αγώνες.