Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή- Διομήδης Άργους (26/10, 21.00)

O αγώνας που δεσπόζει στην 5η αγωνιστική της Handball Premier είναι αυτός μεταξύ του Ολυμπιακού και του Διομήδη (26/10, 21.00 κεκλεισμένων των θυρών). Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην τρίτη θέση έχοντας από έξι πόντους, με κοινό παρανομαστή τις ήττες από την ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα με πιο πρόσφατη αυτή του Σαββάτου, στην Έδεσσα, απέναντι στον Αερωπό. Αντιθέτως, ο Διομήδης γνώρισε το Σάββατο την πρώτη του ήττα, στο Άργος από την ΑΕΚ.

Για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργο Καρασαββίδη ζητούμενο είναι η ομάδα του να ελαχιστοποιήσει τα τεχνικά λάθη, που είχε κόντρα στον Αερωπό και να δείξει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο, ενόψει και των ευρωπαϊκών αγωνιστικών υποχρεώσεων. Όπως επισήμανε ο τεχνικός του Ολυμπιακού «παίζουμε με τον Διομήδη, που προέρχεται από μια πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί, για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Στην επίθεση τους χρησιμοποιούν πολύ καλά το πλάτος του γηπέδου και θα πρέπει να το περιορίσουμε αυτό. Οι παίκτες μας δούλεψαν καλά αυτές τις δύο μέρες και περιμένω να φανεί στο παιχνίδι. Σίγουρα, θα μας λείψει ο κόσμος μας, αλλά με ένα καλό αποτέλεσμα, ελπίζουμε να προσελκύσουμε όσο περισσότερους μπορούμε στο ευρωπαϊκό παιχνίδι που έχουμε την Κυριακή».

Στο στρατόπεδο του Διομήδη, κρατούν τα θετικά στοιχεία που έδειξαν παρά την ήττα στο ματς με την ΑΕΚ και δούλεψαν πάνω σε συγκεκριμένες αδυναμίες. Σύμφωνα με τον περιφερειακό, Ορφέα Τσάκαλο, «παίξαμε ένα σκληρό ματς, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο όπως είναι η ΑΕΚ, μέσα στην έδρα μας και ανεξαρτήτως αποτελέσματος μετά από κάθε αγώνα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε, δουλεύοντας πάνω στα θέματα που υστερήσαμε. Αυτό κάναμε και τώρα που έχουμε μπροστά μας το ματς με τον Ολυμπιακό. Αύριο έχουμε άλλο ένα δυνατό παιχνίδι με έναν εξίσου δυνατό αντίπαλο. Μένουμε προσηλωμένοι στο πλάνο μας και θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το 110% των δυνάμεων μας σε ένα ακόμα παιχνίδι».

Μετάδοση: https://www.youtube.com/watch?v=QdjR1iSX7ks