Ώρα ντέρμπι στο ΟΑΚΑ

ΑΕΚ Ολυμπιακος

Τον πρώτο λόγο στον 1ο όμιλο της Handball Premier θέλει να πάρει ΑΕΚ και Ολυμπιακός, όπου αύριο στις 19:00 (live score από e-handball και ERTSPORTS) στο ΟΑΚΑ στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» κλείνουν την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Και δύο ομάδες είναι έτοιμες και χωρίς να αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα τραυματισμών.

Ο Χρήστος Κεδέρης δήλωσε στο e-handball.gr: «Ξεκινάμε μια δύσκολη σεζόν λόγο του ιού. Πρωτόγνωρες καταστάσεις! Η ομάδα έχει αλλάξει level και αυτό φαίνεται από τις μεταγραφές που έχουν γίνει. Χρειαζόμαστε την στήριξη του κόσμου και ας μην είναι στο γήπεδο. Εμείς θα τα δώσουμε όλα σε αυτό το ματς γιατί είναι ένα ντέρμπι εναντίον του αντιπάλου που θα παίξουμε πολλές φόρες φέτος για τίτλους. Θα παίξουμε και γι’ αυτούς που δεν θα είναι εκεί αλλά ελπίζουμε το συντομότερο να τους δούμε εκεί! Καλή αγωνιστική σεζόν χωρίς τραυματισμούς».

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας δηλωσε στο aek.gr: “Είμαστε έτοιμοι για ένα μεγάλο παιχνίδι, στην αρχή μάλιστα της σεζόν. Δεν έχουμε μεγάλη εικόνα από τον αντίπαλο. Ξέρουμε ότι έγιναν αρκετές αλλαγές. Θέλουμε μόνο τη νίκη, που θα μας δώσει ώθηση για μία δύσκολη και απαιτητική σεζόν με νέο σύστημα στη διοργάνωση“.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Παναγιώτης Νικολαΐδης, δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι χαρούμενος που μετά από τόσους μήνες επανερχόμαστε στην αγωνιστική δράση. Η πανδημία μας στοιχίζει την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο, καθώς είχαμε συνηθίσει τόσο γενικά, όσο και σε τέτοια ντέρμπι να τον έχουμε στο πλευρό μας. Θεωρώ ότι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλο αυτό το καιρό. Περιμέναμε από τον Ιούλιο αυτό το παιχνίδι. Έχουμε ένα ακόμα πλεονέκτημα, ότι αγωνιζόμαστε στην έδρα μας. Είναι το κάστρο μας και θα πρέπει να το υπερασπιστούμε. Ο αντίπαλος έχει κάνει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ του. Το παιχνίδι πιστεύω ότι θα κριθεί στον περιορισμό των λαθών και στις άμυνες. Εμείς πάμε πάντα για τη νίκη και το ίδιο θα κάνουμε και κόντρα στον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή. Θα δώσουμε το 100% και θέλουμε δείξουμε σε όλους ότι είμαστε εδώ ως Πρωταθλητές για να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας“.

 

Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώθηκε την Κυριακή υπό τις οδηγίες του Νέναντ Κλιάτς.

O προπονητής του Ολυμπιακού Νέναντ Κλιάιτς ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά με δεδομένο ότι είμαστε μια καινούργια ομάδα, θέλουμε λίγο χρόνο ακόμα για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο. Ωστόσο είμαστε έτοιμοι και δεν φοβόμαστε τον αντίπαλο. Περιμένουμε από τους διαιτητές να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων ενός ντέρμπι και εφόσον συμβεί αυτό, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε το παιχνίδι. Αναμένουμε ένα σκληρό ματς και έχουμε μπροστά μας την ευκαιρία!»

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης δήλωσε στο olympiacossfpg τα εξής: «Μετά από ένα μεγάλο διάστημα προετοιμασίας, ο Ολυμπιακός θα παρουσιάσει μια καινούργια ομάδα. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά σε όλο αυτό το διάστημα και θα προσπαθήσουμε από την πρώτη ημέρα, από τη στιγμή που η κληρωτίδα έβγαλε αυτό το ντέρμπι, να δείξουμε τη δυναμική και τις δυνατότητες που θα έχει η ομάδα μας για φέτος. Είμαστε ανυπόμονοι και πραγματικά υπάρχει πολύ διάθεση από την μεριά μας για να δείξουμε ότι και φέτος θα μπορέσουμε να κινηθούμε στη λογική που επιβάλει η φανέλα του συλλόγου».