«Πανέτοιμοι για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς»

Συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία του Α.Σ. ΠΑΟΚ (θύρα 7, Γήπεδο Τούμπας), ενόψει του τελικού κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στη Νέα Ιωνία, το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00 στο Φιλίππειο Γυμναστήριο της Βέροιας.

Σε αυτήν το παρών έδωσαν, ο έφορος του τμήματος, Δημήτρης Χασεκίδης, ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Πελεκίδης, ο βοηθός προπονητή, Γιώργος Βακάλης, η αρχηγός της ομάδας, Μαρία Νίκολιτς και η παίκτρια, Λένα Μούρνου.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:

Δημήτρης Χασεκίδης (έφoρος τμήματος): «Θέλω να δηλώσω την ικανοποίηση μου για την επιλογή της έδρας από την Ομοσπονδία. Θα είναι ένα παιχνίδι το οποίο θα παρακολουθήσουν όλοι οι φίλοι του χάντμπολ, καθώς το άθλημα μας βρίσκεται σε ανάπτυξη. Από την πλευρά μου θέλω να καλέσω όλους τους φιλάθλους σε όσα εισιτήρια μας δοθούν, για να φτάσουμε στην κατάκτηση του πρώτου τίτλου της χρονιάς που θα μας δώσει το εναρκτήριο προβάδισμα για το νταμπλ».

Δημήτρης Πελεκίδης: (προπονητής ΠΑΟΚ): «Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ για την βοήθεια που μας προσφέρουν. Ο τελικός είναι μια γιορτή για το χάντμπολ. Ζητούμενο για εμάς είναι η κατάκτηση του κυπέλλου, έχουμε χτίσει μια ομάδα η οποία είναι έτοιμη να διεκδικήσει τελικούς. Έχουμε προετοιμαστεί στο 100% με σκοπό να πάρουμε τον πρώτο μας τίτλο. Για να γίνει αυτό θα χρειαστούμε τον κόσμο στον πλευρό μας γιατί είναι έξτρα παίκτης για εμάς, για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τον πρώτο τίτλο της χρονιάς»

Γιώργος Βακάλης (συνεργάτης Δημήτρη Πελεκίδη): «Σίγουρα η χαρά μας και ανυπομονησία μας είναι τεράστια για τον τελικό του κυπέλλου. Είμαστε μία ομάδα που κάνουμε πρωταθλητισμό. Μας ικανοποιεί το γεγονός ότι ο τελικός θα γίνει σε μία πόλη η οποία είναι μητρόπολη του ελληνικού χάντμπολ. Ο κόσμος θα είναι στο πλευρό μας και μας στηρίζει. όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, καθημερινά χτίζουμε μία σωστή νοοτροπία και το μόνο που μένει είναι να βγούμε στο γήπεδο για να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Είμαστε πανέτοιμοι και πηγαίνουμε με μεγάλη ψυχολογία για την κατάκτηση του κυπέλλου».

Μαρία Νίκολιτς (αρχηγός ΠΑΟΚ) :«Από την αρχή της χρονιάς έχουμε θέσει ως στόχο της κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Το Σάββατο παίζουμε τον τελικό απέναντι στη Νέα Ιωνία και είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς».

Λένα Μούρνου (αθλήτρια ΠΑΟΚ): «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που μας βοηθάν για την προετοιμασία της ομάδας. Είμαι χαρούμενη που ο τελικός θα γίνει στην πόλη μου, στην οποία κατέκτησα το πρώτο μου τίτλο ως παίκτρια. Έχουμε θέσει την κατάκτηση των δύο τίτλων που κατακτήσαμε πέρσι, το Σάββατο καλούμαστε να υπερασπιστούμε τον πρώτο».

Πηγή: acpaok.gr