ΠΑΟΚ- ΑΕΚ (9/11, 18.00)

Στη Μίκρα, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αναμετρούνται σε ένα σημαντικό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να είναι οι μοναδικές αήττητες στο πρωτάθλημα έχοντας το απόλυτο έως τώρα με 5Χ5.

Τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από ευρωπαϊκούς αγώνες, ο ΠΑΟΚ έπαιξε την Κυριακή και αποκλείστηκε από την Κροατική Sesvete, ενώ η ΑΕΚ αγωνίστηκε το Σάββατο στην Ολλανδία, όπου και προκρίθηκε απέναντι στην Hurry Up.

Δηλώσεις
Μανώλης Λαδάκης (περιφερειακός ΠΑΟΚ):
«Είναι πρώτο ντέρμπι της σεζόν για εμάς. Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα που είναι επίσης αήττητη. Θέλουμε να έχουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο, να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και να κερδίσουμε. Θέλουμε να δείξουμε ότι δεν έχουμε διαφορά από Ολυμπιακό και ΑΕΚ».

Τάσος Παπαδιονυσίου (διεθνής πίβοτ ΑΕΚ): «Αντιμετωπίζουμε έναν από τους κυρίους διεκδικητές των φετινών τίτλων στην έδρα του. Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να πάρουμε την νίκη και να διατηρηθούμε στην κορυφή. Προερχόμαστε και οι δυο από ευρωπαϊκούς αγώνες οπότε η κούραση θα παίξει τον δικό της ρόλο. Οποία ομάδα καταφέρει να έχει την συγκέντρωση της σε υψηλό βαθμό καθώς και την διάρκεια στο παιχνίδι της έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη».

Σπίτι του Χάντμπολ 18:00, ΠΑΟΚ- ΑΕΚ
(Πατιός- Τσιάνας, Κατσίκης- Μεϊμαρίδης)

Μετάδοση: https://www.youtube.com/watch?v=1FUZOjd5ceQ