ΠΑΟΚ- ΑΣΕ Δούκα (25/1, 18.00)

Στο κλειστό της Μίκρας, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τον ΑΣΕ Δούκα. Οι δύο ομάδες, γνωρίζονται πολύ καλά φέτος μιας και έχουν βρεθεί ήδη δύο φορές αντιμέτωπες στο πρωτάθλημα της Handball Premier με το «Δικέφαλο» του Βορρά να μετράει ισάριθμες νίκες. Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να πάρει τη νίκη – πρόκριση κόντρα σε μια νεανική και άκρως ανταγωνιστική ομάδα που μάχεται και αυτή για μια θέση στα ημιτελικά.

Δηλώσεις
Χρύσανθος Τσαναξίδης (παίκτης ΠΑΟΚ): «Ο αγώνας της Τετάρτης είναι πολύ σημαντικός για εμάς γιατί θα μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στον πρώτο σημαντικό στόχο που έχουμε θέση για τη φετινή σεζόν. Αντιμετωπίζουμε τον Δούκα, μια πολύ νεανική και ανταγωνιστική ομάδα και θέλουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών μας και να πάρουμε την πρόκριση στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος».

Δημήτρης Παναγιώτου (παίκτης Δούκα): «Έπειτα από τη σπουδαία νίκη κόντρα στην Πυλαία, καλούμαστε, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, να δώσουμε έναν ακόμα δύσκολο αγώνα, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, κόντρα στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα μας είναι κατάλληλα προετοιμασμένη, σωματικά αλλά και πνευματικά, για να μπορέσει να φτάσει στον στόχο της νίκης. Θεωρώ ότι τα δύο προηγούμενα αποτελέσματα κόντρα στον ΠΑΟΚ, για το πρωτάθλημα, δεν ήταν αντιπροσωπευτικά. Η ομάδα μας, την Τετάρτη, θα παραταχθεί σχεδόν πλήρης, έχει βελτιωθεί αγωνιστικά και πιστεύω ότι έχοντας την κατάλληλη συγκέντρωση θα μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση».

Διαιτητές: Τζαφερόπουλος- Μπέτμαν, Μιχαηλίδης
Μετάδοση: https://www.youtube.com/watch?v=1E42RyvYXJ4