Παπαντωνόπουλος: Η πρόκληση είναι πολύ μεγάλη

παπαντωνόπουλος

 Για την σπουδαία μεταγραφή του στην Αντεμάρ Λεόν μίλησε στο e-handball.gr ο Πάνος Παπαντωνόπουλος. Ο 20χρονος διεθνής υπέγραψε πριν δύο μέρες με την ισπανική ομάδα για τρία χρόνια και η χαρά όπως δηλώνει ο ίδιος είναι μεγάλη.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να κλείσω μεταγραφή σε μια τόσο σπουδαία ομάδα, όπως είναι η Aντεμάρ. Η πρόκληση είναι πολύ μεγάλη, το πρωτάθλημα είναι πολύ ποιοτικό και ανταγωνιστικό. Έχω υπογράψει για τρία χρόνια με την ομάδα της Λέον. Η επαφή έγινε με τον μάνατζέρ μου Λούκα Ντάσεβιτς», δήλωσε προσθέτοντας πως: «δεν χρειάστηκα πολύ χρόνο να το σκεφτώ. Στην ηλικία που είμαι πιστεύω είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω και έτσι συμφωνήσαμε πολύ γρήγορα».  

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα μου τον Διομήδη Άργους για όλα αυτά τα χρόνια που πέρασα εδώ και ανδρώθηκα στην πρώτη ομάδα. Τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές που έχω συνεργαστεί, γιατί όλοι έχουν βάλει το λιθαράκι τους για να φτάσω σε αυτή την μεταγραφή και την διοίκηση της ομάδας. Και βέβαια τον μάνατζέρ μου Λούκα Ντάσεβιτς που πίστεψε σε εμένα και βρήκε αυτή την πρόκληση στην καριέρα μου. Σίγουρα θέλω να ευχαριστήσω και τους γονείς μου που όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα μου και με στηρίζουν».