Παπασταμάτης: «Η ΑΕΚ θα έχει δικό της γήπεδο σε δύο χρόνια»

«Η ΑΕΚ σε δύο χρόνια θα έχει το δικό της γήπεδο», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ σε συνέντευξή του στη Real News.

Αναλυτικά:

«Ασχολήθηκα και ασχολούμαι με το χάντμπολ, διότι αγαπώ πολύ τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και περισσότερο την ΑΕΚ. Το 2016 μου το πρότεινε ο κ. Αλεξίου, το αποδέχθηκα κι έτσι ξεκίνησε η όμορφη αυτή περιπέτεια. Και μπορεί από οικονομικής άποψης να μοιάζει με φθορά, αφού δεν υπάρχουν έσοδα, όμως από την άλλη η ευχαρίστηση είναι μεγάλη το να ασχολείσαι με κάτι που αγαπάς και με το οποίο έχεις μεγαλώσει. 

Πλέον η ΑΕΚ, και το λέω με βεβαιότητα, έχει πετύχει και να τη σέβονται και, με την καλή έννοια πάντα, να την φοβούνται, η δε εξέλιξή της θεωρώ πως θα είναι ακόμη σπουδαιότερη στο μέλλον. Και μετά από τις διακρίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, ύψιστη φιλοδοξία μας είναι η κατασκευή νέου γηπέδου. Διότι μπορεί τα μεγάλα ονόματα που έρχονται να τιμούν την ομάδα μας και γενικότερα το χάντμπολ στη χώρα, όμως τίποτα δεν συγκρίνεται με τη δημιουργία του νέου μας σπιτιού χωρητικότητας 3.500-4.000 θέσεων, που θα ανήκει στην Ερασιτεχνική και στο οποίο θα φιλοξενείται η Εθνική. Σε μια διετία θεωρώ ότι θα είμαστε κοντά, τα έργα μέχρι τότε θα έχουν ξεκινήσει και το χρονοδιάγραμμα αποπεράτωσής τους δεν θα είναι μεγαλύτερο των 12-18 μηνών. Για την ώρα, θα επιμηκύνουμε τη συνεργασία μας με το Ολυμπιακό στάδιο και στόχος μας εκτός των εγχώριων τίτλων βεβαίως, το ευρωπαϊκό κύπελλο, για το οποίο θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις».