Παπαβασίλης:«Διαχειριστήκαμε τις απουσίες»

Στο γεγονός πως η ομάδα του διαχειρίστηκε τις απουσίες που είχε στάθηκε στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επι του Δούκα, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Αλέξης Παπαβασίλης. Τόνισε επίσης πως περιμένει στα επόμενα παιχνίδια να ενταχθούν και οι νεαροί παίκτες και πως αυτός είναι ο στόχος για τα επόμενα χρόνια είτε βρίσκεται στον πάγκο είτε όχι.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο e-handball.gr: «Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Ήταν ένα παιχνιδι για μας που έπρεπε να διαχειριστουμε απουσίες πέραν των μόνιμων. Μέχρι ένα σημείο τα καταφέραμε. Περιμένουμε τις επομενες αγωνιστικές να εντάξουμε και νέα παιδιά στην ομάδα. Είναι στόχος και επιμένω σε αυτό, έτσι ώστε η ομάδα τα επόμενα χρόνια, εφόσον θεσμικά το στηρίξει, να κάνει το βήμα παραπάνω. Με ή χωρίς την παρουσία μου, είναι αξίωμα μου αυτό. Η ομάδα έχει μέταλλο και αξίζει κάτι παραπάνω φυσικά εφόσον έχει αθλητές με ήθος να το υποστηρίξουν αυτό. Και σήμερα ήταν μια καλή μέρα, ένα αξιομνημονευτο παράδειγμα. Τέλος, όσον αφορά την ομάδα του δούκα, μένω στην αγωνιστικοτητα που έχουν, οι δε δηλώσεις που αφορούν παράγοντες των αγώνων καλό είναι να γίνονται σε χρόνο που θα ειναι ωφέλιμος για όλους, γιατί μπορεί να παρερμηνευτούν και να θεωρηθούν ότι αποσκοπουν σε βραχυπρόθεσμους στόχους και όχι σε κάτι πιο ουσιώδες όπως είμαι σίγουρος ότι ήθελε μιλήσει η ομάδα του Δούκα με τι χθεσινή ανακοίνωση».

Με τη σειρά του ο Χάρης Μπαλτατζής ανέφερε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε ότι έπρεπε από την αρχή να κυριαρχήσουμε για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη. Πήραμε από τα πρώτα λεπτά το προβάδισμα και πιστεύω ότι παίξαμε καλά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Συνεχίζουμε καθώς η επόμενη αγωνιστική είναι εξίσου σημαντική».