«Παραμένουμε συγκεντρωμένες, δεν επαναπαυόμαστε»

Το 2019 ήταν μια ονειρική χρονιά για το γυναικείο τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ καθώς κατέκτησε το νταμπλ. Η Αγνή Ζυγούρα κάνει τον δικό της απολογισμό για το έτος του πέρασε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ.

Σε αυτόν τόνισε πως σίγουρα κρατά το νταμπλ με την φανέλα του ΠΑΟΚ, ενώ ανέφερε επίσης πως η χρονιά ξεκίνησε καλά και περιμένει ξανά την κατάκτηση του ντάμπλ.

Αναλυτικά ο απολογισμός στο acpaok.gr: «Για τον απολογισμό των μέχρι τώρα υποχρεώσεων; 

«Η νέα σεζόν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο αφού συμμετείχαμε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, το EHF European Cup, και μάλιστα καταφέραμε να προκριθούμε στον 2ο γύρο αποκλείοντας μία καλή ομάδα με πολλές ευρωπαϊκές παραστάσεις όπως είναι η Muratpasa. Στον δεύτερο γύρο αποκλειστήκαμε στις λεπτομέρειες από την «νταμπλούχο» Σερβίας. Όσον αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα, μέχρι τώρα δεν έχουμε συναντήσει κάποια δυσκολία, ωστόσο η ομάδα παραμένει συγκεντρωμένη στους στόχους και δεν επαναπαύεται».

Τι κρατάς από το 2019;

«Σαφέστατα από το 2019 κρατάω το πρώτο νταμπλ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, το οποίο σήμανε την αλλαγή σκήπτρων στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτός ήταν ο στόχος μου εξ’ αρχής όταν αποφάσισα να έρθω στην ομάδα, πέρα φυσικά από την προσωπική μου εξέλιξη σαν παίκτρια. Βέβαια, δεν θα μπορούσα να μην κρατήσω την μεγάλη επιτυχία με την Εθνική Ομάδα στη Βέροια, όπου πήραμε την πρόκριση για τους ομίλους του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, δίνοντας μας την ευκαιρία να παίξουμε αντιμέτωπες με τις δύο φιναλίστ του πρόσφατου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, Ολλανδία και Ισπανία».

Τι περιμένεις από το 2020;

«Από το 2020 περιμένω πρώτα απ’όλα να είμαι υγιής και κατ’επέκταση την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου νταμπλ».

Μια ευχή για τον κόσμο του ΠΑΟΚ;

«Εύχομαι σε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ καλή χρονιά με υγεία, και όλα τα τμήματα του Συλλόγου να του χαρίσουν επιτυχίες. Από το ποδόσφαιρο που είναι η κορωνίδα του Συλλόγου, μέχρι και τα ερασιτεχνικά τμήματα που απαρτίζουν την τεράστια οικογένεια του ΠΑΟΚ».