Παρέμεινε στο Δούκα ο Τζανιδάκης

Με τη φανέλα του Δούκα θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Φώτης Τζανιδάκης καθώς όπως ανακοινώθηκε οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου και οι δηλώσεις του αθλητή:

Το τμήμα χάντμπολ του ΑΣΕΔ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αθλητή Φώτη Τζανιδάκη (1994, 1,85μ.).

Ο 26χρονος αθλητής, με καθοριστική παρουσία την περσινή σεζόν,  θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Δούκα και τη νέα σεζόν. Πρόκειται άλλωστε για έναν παίκτη – ρολίστα που με τα αγωνιστικά στοιχεία που διαθέτει μπορεί να βοηθήσει την ομάδα τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση.

«ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ»

Στις δηλώσεις του για την παραμονή του στον Σύλλογο των Εκπαιδευτηρίων και τη σεζόν 2020-2021, ο Φώτης Τζανιδάκης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είμαι πολύ χαρούμενος που για ένα ακόμα χρόνο θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στην ομάδα του Δούκα. Είμαι σίγουρος ότι όπως εγώ έτσι και όλα τα παιδιά έχουμε όρεξη για δουλειά και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να μπορέσει η ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της. Είναι σημαντικό να βρούμε τη χημεία μας μέσα στο γήπεδο και εύχομαι να έχουμε μια σεζόν χωρίς τραυματισμούς και να δουλέψουμε για το καλύτερο δυνατό!».

Η «Οικογένεια» του ΑΣΕ Δούκα εύχεται στον Φώτη Τζανιδάκη καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία.