Πελεκίδης: «Να κάνουμε το βήμα παραπάνω στη διοργάνωση»

Με αφορμή τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και το EHF Cup όπου ουσιαστικά έχει νέα μορφή με διπλούς αγώνες, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Δημήτρης Πελεκίδης έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Δικεφάλου.

Σε αυτές στάθηκε στο γεγονός πως η συμμετοχή της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι σημαντική λόγω και της κατάστασης που επικρατεί με την πανδημία COVID-19 και πως αυτό δίνει έξτρα κίνητρο στις αθλήτριες έτσι ώστε φέτος να γίνει το βήμα παραπάνω.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο acpaok.gr:

«Είναι πολύ σημαντικό αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, λόγω της πανδημίας και της επικείμενης οικονομικής κρίσης, η συμμετοχή της ομάδας σε μία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Είναι κάτι που το θέλαμε πάρα πολύ και το καταφέραμε μέσα από κόπους να συμμετάσχει η ομάδα στο EHF Cup, πρώην Challenge Cup. Η ομάδα μπαίνει απευθείας στον τρίτο προκριματικό γύρο- Φάση των «32». Είμαστε χαρούμενοι για αυτή την εξέλιξη, γιατί αποτελεί έξτρα κίνητρο και για το προπονητικό τιμ και για τις αθλήτριες. Μας δίνει έξτρα κίνητρο να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο για να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται στον θεσμό. Οι υποχρεώσεις μας καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Νοέμβριο και ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στην δράση και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω φέτος και σε αυτόν τον θεσμό».