Περιφερειακό τουρνουά ανάπτυξης σε Πορταριά, Λαμία και Αίγιο

Πορταριά, Λαμία και Αίγιο είναι οι πόλεις που θα φιλοξενήσουν το περιφερειακό τουρνουά επίλεκτων αθλητών και αθλητριών (Γεν. 2008-2009-2010), από την Παρασκευή (24/2) έως και την Κυριακή (26/2)

Στη διοργάνωση θα λάβουν μέρος περισσότερα απο 350 παιδιά απο όλη την Ελλάδα που θα αξιολογηθούν απο του Ομοσπονδιακούς τεχνικούς ανάπτυξης.

Το πρόγραμμα εκτός απο αγώνες θα περιλαμβάνει και στοχευμένες προπονήσεις ανά ηλικιακή κατηγορία με τακτικά θέματα σε άμυνα και επίθεση.

Παράλληλα θα υπάρξουν και βιντεοπροβολές – παρουσιάσεις που έχει επιμεληθεί η ομάδα του Sports Excellence του ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» με θέματα:

Προπόνηση Δύναμης σε παιδική και εφηβική ηλικία

Αναβαθμίζω την απόδοση μου βελτιώνοντας την ψυχολογία μου

Για πρώτη φορά φέτος θα συμμετάσχουν σε περιφερειακό τουρνουά – καμπ αθλητές και αθλήτριες που έχουν γεννηθεί το 2010 που μπαίνουν ουσιαστικά σε ρυθμούς «κλιμακίων».

Στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία που θα συγκεντρωθεί στο Αίγιο θα υπάρξει και ημερίδα με συμβουλές διατροφής από τη διατροφολόγο Μάρα Αλεπουδέα ενώ οι μικροί αθλητες-τριες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και την  Εθνική Ομάδα Νεανίδων (U17) που προετοιμάζεται για τους 16ους Μεσογειακούς Αγώνες Γυναικών (U17) που θα διεξαχθούν την επόμενη εβδομάδα στο Ναύπλιο.