«Πετάει» για Κύπρο η Εθνική Ανδρών

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών στην Νέα Κίο Αργολίδας  και αύριο στις 08:10 αναχωρεί αεροπορικώς από την Αθήνα με προορισμό την Λάρνακα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Κύπρο, την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου και ώρα 18:30 στο γήπεδο Τάσσος Παπαδόπουλος «Ελευθερία» για την 1η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2021.

Η 16αδα της Εθνικής Ανδρών αποτελείται από τους παρακάτω αθλητές:

Μυλωνάς, Δομπρής, Παπαδιονύσιου, Αραμπατζής, Μωραϊτης (ΑΕΚ), Τσίλης, Τζηράς, Αραπακόπουλος, Λιάπης, Μάλλιος (Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή), Καλόμοιρος (ΑΕΣΧ Πυλαίας), Χερουβείμ (Φαίακας Κέρκυρας), Ηλιόπουλος (Nτορντχάιμ- Γερμανία), Μπουκοβίνας (Ες- Λουξεμβούργο), Πασσιάς (Σβερίν- Γερμανία), Κοτανίδης (Θιουδάδ Ρεάλ- Ισπανία).

Στην αποστολή μετέχουν το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ Κώστας Βιολιτζής, οι Ομοσπονδιακοί προπονητές Γιάννης Αρβανίτης, Γιώργος Χαλκίδης, ο Παύλος Καλαβάζης και ο Διευθυντής Επικοινωνίας Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου.

Εκτός αποστολής έμειναν ο στρατευμένος Κανδύλας, ο τραυματίας Καραμπουρνιώτης, καθώς και οι Νικολαϊδης, Κεδέρης και Παπαντωνόπουλος.