«Πολύ καλό το έργο του Μάκη Παπακώστα»

Μπουνας Δουκας

Συγχαρητήρια στον Ιωνικό έδωσε ο Κώστας Μπούνας ξεκινώντας τις δηλώσεις του στο e-handball.gr, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για το έργο που κάνει ο παλιός του συνεργάτης, Μάκης Παπακώστας στην πρώτη του χρονιά ως προπονητής στην Α1.

Παράλληλα, ο προπονητής του Δούκα δήλωσε πως η ομάδα του περνάει μια κακή και περίοδο και πρέπει να δουν τι είναι καλύτερο ώστε να ξαναβρεί τον δρόμο της.

«Συγχαρητήρια στον Ιωνικό, έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση καθώς έχει παίκτες οι οποίοι είναι έμπειροι. Χαίρομαι ιδιαίτερα και για τον Μάκη Παπακώστα που καταφέρνει την πρώτη του χρονιά σαν προπονητής στην Α1 να κάνει πολύ σημαντικό έργο κι ελπίζω να πάει ακόμα καλύτερα. Εμείς ξέραμε ότι είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι, ξέραμε ότι υπάρχουν δυσκολίες. Ο Ιωνικός έχει κάνει νίκες μέσα στην έδρα του σε ομάδες που έχουν αντίστοιχη δυναμική με εμάς.  Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου είχαμε ένα κακό διάστημα που δεν καταφέραμε να το διαχειριστούμε. Η ομάδα μου περνάει μια περίοδο που σίγουρα δεν είναι η καλύτερη, θα δούμε τι είναι καλύτερο για την ομάδα ώστε να ξαναβρεί τον δρόμο της», δήλωσε ο Κώστας Μπούνας.