Πράξη τρίτη στον Βορρά

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις θα έχει η τρίτη αγωνιστική του 2ου ομίλου στην Α2 ανδρών. Από αυτές ξεχωρίζει η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΓΑΣ Κιλκίς και τον Ζαφειράκη Νάουσας.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέραμε, ο ΓΑΣ Κιλκίς θα υποδεχθεί στην έδρα του τον Ζαφειράκη Νάουσας. Η ομάδα του Κιλκίς δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη αγωνιστική καθώς είχε ρεπό, αλλά έχε προετοιμαστεί κατάλληλα για το ντέρμπι. Από την άλλη πλευρά, ο Ζαφειράκης θέλει να συνεχίσει την πολύ καλή του πορεία και να πετύχει την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Στην Άρτα η Αναγέννηση θα υποδεχθεί τους Κύκλωπες Αλεξ/πολης και οι γηπεδούχοι αναζητούν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Οι Κύκλωπες θέλουν να συνεχίσουν τις θετικές εμφανίσεις και θα αγωνιστούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στην Κατερίνη, ο τοπικός Αρχέλαος υποδέχεται τον Αλέξανδρο Αξιούπολης και θέλει να αφήσει πίσω του την ήττα της Τετάρτης απέναντι στον Φοίβο.

Τέλος, ο Φοίβος μετά την πρώτη του νίκη, θα ταξιδέψει στο Αμύνταιο για να αντιμετωπίσει τις ελπίδες θέλοντας να συνεχίσει στο πρωτάθλημα με νίκη.

Θυμίζουμε πως η ΧΑΝΘ έχει ρεπό αυτή την αγωνιστική.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ομίλου:

Σάββατο 2/11/19

ΔΑΚ Άρτας 16:00, Αναγέννηση Άρτας- Κύκλωπες Αλεξ/πολης

ΔΑΚ Αμυνταίου 18:00, Ελπίδες Αμυνταίου- Φοίβος Eurolamp

ΔΑΚ Κατερίνης 18:00, Αρχέλαος Κατερίνης- Αλέξανδρος Αξιούπολης

ΔΑΚ Κιλκίς 18:00, ΓΑΣ Κιλκίς- Ζαφειράκης Νάουσας