ΠΑΟΚ και Άρης Νίκαιας θα αναμετρηθούν το απόγευμα του Σαββάτου (17:00) στο κλειστό της Νεάπολης για τη 14η αγωνιστική της Handball Premier.
Για τον ΠΑΟΚ ο συγκεκριμένος αγώνας είναι ενδιάμεσος μεταξύ των δύο αναμετρήσεων με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο, και όπως τόνισε ο τερματοφύλακας Κώστας Κοτανίδης «είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση προσφέρεται για να βρούμε έναν καλό αγωνιστικό ρυθμό ενόψει του δεύτερου αγώνα με τον Ολυμπιακό, στον οποίο πρέπει να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητές μας. Αύριο πρέπει να αφήσουμε πίσω τον κακό μας εαυτό και να συνεχίσουμε τη νικηφόρο σερί που έχουμε στο πρωτάθλημα».
Στο στρατόπεδο του Άρη Νίκαιας, όπως παραδέχεται ο περιφερειακός Μανώλης Λαδάκης «η αλήθεια είναι πως έχουμε περισσότερο το μυαλό μας στον Φίλιππο που είναι ένα ματς που το θέλουμε πάρα πολύ, αλλά όπως και να έχει εννοείται πως θα παλέψουμε το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Θέλουμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται. Ο αντίπαλος έχει άλλους στόχους από εμάς και σαφέστατα είναι το φαβορί».
Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Σαπανίδης και Ηλιάδης.