Στο κλειστό των Συκεών θα αναμετρηθούν Φοίβος και ΑΕΚ για την πέμπτη αγωνιστική της Handball Premier (Σάββατο, 18:00) με τους φιλοξενούμενους να είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη.
Ο Φοίβος με 1 βαθμό έως τώρα στο πρωτάθλημα, αναμένεται να έχει δύσκολο έργο απέναντι στην αήττητη ΑΕΚ, που με τέσσερις βαθμούς βρίσκεται στην κορυφή μαζί με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.
Στα θετικά για τον Αντώνη Τσολάκο είναι η επιστροφή του Μπόσκου, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Όπως παραδέχεται ο πίβοτ των Θεσσαλονικέων, Στράτος Χατζηβακαλέλης “είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, αλλά παίζουμε στην έδρα μας και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας. Δουλέψαμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας, κατά τη διάρκεια της διακοπής και θέλουμε να τα βγάλουμε στο γήπεδο. Πιστεύω ότι η διακοπή μας ωφέλησε”.
Η ΑΕΚ θα ταξιδέψει πάνοπλη στη Θεσσαλονίκη και όπως επισημαίνει στο e-handball.gr o Μπάμπης Δομπρής “θέλουμε να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσουμε. Είναι σημαντικό να επιβάλλουμε από το ξεκίνημα το ρυθμό μας απέναντι στο Φοίβο και να κλειδώσουμε νωρίς τη νίκη, ώστε να μπορέσουμε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα ενόψει της δύσκολης συνέχειας που έχουμε και να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό”.