Προπόνηση κλιμακίων στο Άργος σε Παίδες και Παμπαίδες Α’

Διπλή προπόνηση στις ηλικιακές κατηγορίες Παίδων (Κ16) και Παμπαίδων Α’ (Κ14) το μεσημέρι της Δευτέρας (24/10) στο  Άργος.

Το τεχνικό επιτελείο ανάπτυξης (Παναγιώτης Ιατρούδης, Στέλιος Αλεπουδέας, Γιάννης Βαρελτζης και Γιώργος Κρανάκης), και ο Ομοσπονδιακός τεχνικος παίδων, Γιωργος Χαλκίδης ταξίδεψαν στη Νέα Κίο μαζί με τον τεχνικό σύμβουλο Εθνικών ομάδων Guy Petitgirard προκειμένου να γίνουν προπονήσεις στους αθλητές από τον Διομήδη.

Οι τρεις τεχνικοί των αναπτυξιακών ηλικιών της ομάδας του Άργους, Γιώργος Τούρκια, Χάρης Μάλλιος και Χάρης Μπαλτατζής παρακολούθησαν τις προπονήσεις και έκαναν ενημέρωση στους τεχνικούς συμβούλους για τον κάθε μικρό αθλητή ξεχωριστά.

Στο περιθώριο των προπονήσεων ο Guy Petitgirard είχε συνάντηση με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Ανδρών, Γιώργο Ζαραβίνα καθώς επίσης και με τον αρχηγό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Χάρη Μάλλιο.

Το ταξίδι στο Άργος ήρθε λίγες μόλις ημέρες πριν από τα Εθνικά προπονητικά κλιμάκια που θα πραγματοποιηθούν σε Αίγιο, Πορταριά και Σέρρες το τριήμερο 28-30 Οκτωβρίου.