Πρόστιμο 15.000 ευρώ στην Κιέλτσε για ένα… πανό

Το ποσό των 15.000 ευρώ θα κληθεί να πληρώσει η Κιέλτσε με αφορμή την συμπεριφορά των οπαδών της στις 16 Νοεμβρίου του 2019. Πιο συγκεκριμένα οι φίλοι της πολωνικής ομάδας είχαν αναρτήσει ένα πανό με αποδέκτη τον παίκτη της Βαρντάρ Σκοπίων, Τιμούρ Ντιμπίροφ.

Με ανακοίνωσή της, το δικαστικό σώμα της  Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης τονίζει ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν έχουν καμία σχέση με το σπορ και δεν θα πρέπει α επαναληφτούν παρόμοια περιστατικά από την στιγμή που πρόκειται για προσωπική «επίθεση» προς έναν αθλητή.

Ωστόσο η συγκεκριμένη επιτροπή έλαβε υπόψη της την άμεση αντίδραση των ανθρώπων ασφαλείας του γηπέδου οι οποίοι έσπευσαν να «κατεβάσουν» το επίμαχο πανό, ενώ να σημειωθεί ότι η Κιέλτσε έχει το δικαίωμα να κάνει έφεση στην πρωτόδικη απόφαση μέσα στις επόμενες επτά ημέρες.