Πρώτα Δράμα, μετά Τιμισοάρα

Την Bianco Monte Δράμας 1986 υποδέχεται αύριο στις 18:00 στου Ρέντη ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Handball Premier.

Οι νταμλούχοι Ελλάδος λίγες ημέρες πριν την πρώτη «μάχη» με την Τιμισοάρα στην Ρουμανία για το EHF  Cup θέλουν να πανηγυρίσουν την 3η νίκη τους σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το διπλό στην έδρα του Δούκα, ενώ οι φιλοξενούμενοι από νίκη εντός έδρας επί του Φιλίππου Βέροιας.

Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού Γιώργο Ζαραβίνα, με εξαίρεση τη συμμετοχή του Παναγιώτη Καραμπουρνιώτη η οποία θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Από πλευράς Δράμας θα λείψουν οι Θωμίδης, Παπάζογλου, Κοτσαμαρίκογλου και Κοβογλανίδης.

 

Δηλώσεις

Γιώργος Ζαραβίνας (προπονητής Ολυμπιακού):Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς ενόψει και του ευρωπαϊκού που ακολουθεί, κόντρα σε μια ομάδα που είναι καλύτερη από πέρσι”

Ανδρέας Αραπακόπουλος (διεθνής πίβοτ Ολυμπιακού):Στο προηγούμενο παιχνίδι με το Δούκα δεν παίξαμε ιδιαίτερα καλά και σε αυτό που ακολουθεί με την ομάδα της Δράμας θέλουμε να το διορθώσουμε αυτό. Περιμένουμε το ευρωπαϊκό παιχνίδι την Κυριακή στη Ρουμανία, ωστόσο το μυαλό μας είναι πρώτα στο ματς της Τετάρτης. Θέλουμε να ανεβάσουμε την απόδοσή μας αρχής γενομένης από αύριο και στη συνέχεια να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Τιμισοάρα”

Σάκης Βαλαβάνης (τεχνικός Bianco Monte Δράμας 1986): “Ένα παιχνίδι με τον περσινό νταμπλούχο από μόνο του είναι πρόκληση. Γνωρίζουμε τι ομάδα έχουμε να αντιμετωπίσουμε και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί της αναμέτρησης αλλά εμείς όσες πιθανότητες έχουμε να πάρουμε κάτι καλό από το ματς, θα τις διεκδικήσουμε. Κατεβαίνουνε με αρκετές απουσίες, κυρίως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά παρ’ όλα αυτά,  θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι για την συνέχεια του δύσκολου πρωταθλήματος της Handball Premier».