Πρωτάθλημα Ανδρών Κύπρου

Στο πρώτο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κύπρου Ανδρών, η Sabbianco Ανόρθωση θα αγωνιστεί με την ομάδα των Αγίων Τριμιθιάς. Επίσης, ο Παρνασσός θα υποδεχτεί τον Αραδίππου και ο Προοδευτικός το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο.

Η Sabbianco Ανόρθωση διακρίνεται το μεγάλο φαβορί στην πρώτη αναμέτρηση. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν μία νίκη στον προηγούμενο αγώνα κόντρα στον Προοδευτικό, μία σημαντική ανάσα μετά την ισοπαλία που έφεραν με τον Παρνασσό Στροβόλου.

Από την άλλη, η ομάδα των γηπεδούχων έχει διαφορετικούς στόχους στο πρωτάθλημα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα δώσουν τα δυνατά τους για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

Για την δεύτερη αναμέτρηση ο Παρνασσός θέλει να ακολουθήσει την επιτυχημένη του πορεία μέχρι τώρα, αφού βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης. Παρ’ όλα αυτά, ο Αραδίππου θα παλέψει για το καλύτερο αγωνιστικό αποτέλεσμα που μπορεί να αποδώσει.

Ο τελευταίος αγώνας θα διεξαχθεί ανάμεσα στον Προοδευτικό και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, σε ένα παιχνίδι όπου οι φιλοξενούμενοι έχουν το “πλεονέκτημα”. Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο έρχεται από μία ήττα από το ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Παρνασσό.

Ταυτόχρονα, ο Προοδευτικός δεν έχει δώσει ακόμα όσα θα ήθελε στο πρωτάθλημα. Έτσι, ο αγώνας αυτός θα είναι κρίσιμος βαθμολογικά και για τις δύο ομάδες, οι οποίες ούτε αυτές έχουν τους ίδιους στόχους την φετινή σεζόν.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ «ΟΠΑΠ» Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 23/11/2019 (5η αγωνιστική)

Κ.Ν. ΑΓ. ΤΡΙΜΙΘΙΑΣ – SABBIANCO ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ, Γήπ. Ευρωπαϊκό Παν. και ώρα 15.00

Διαιτητές: ΜΑΡΙΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ – ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ

Γραμματεία: ΕΛΕΝΑ ΙΩΑΝΝΟΥ – ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

Παρατηρητής: ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΤΣΑΛΙΔΗΣ

 

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΣΤΡ/ΛΟΥ – Α.Ο. ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ, Γήπ. Παρνασσός ΣΤΡ/ΛΟΥ και ώρα 16.30

Διαιτητές: ΣΤΑΘΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ – ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Γραμματεία: ΑΝΘΗ ΚΛΕΟΜΕΝΟΥΣ – ΑΝΝΙΤΑ ΜΑΝΕΝΖΟΥ

Παρατηρητής: ΚΟΥΛΛΗΣ ΚΑΠΛΑΝΗΣ

 

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ Π – ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝ, Γήπ. Αφροδίτη Πάφου και ώρα 17.00

Διαιτητές: ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΟΥΤΤΑΣ – ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΡΓΥΡΙΔΗΣ

Γραμματεία: ΣΥΛΒΙΑ ΧΑΜΠΙΑΟΥΡΙΔΟΥ – ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Πηγή: Cyprus Handball Federation