Πρώτη προπόνηση για τον Ολυμπιακό

Την προετοιμασία της για τη σεζόν 2020-2021, ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (27/7) η ομάδα Χάντμπολ του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» γυμνάστηκαν για πρώτη φορά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, υπό τις οδηγίες του Νέναντ Κλιάιτς στο κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη». Οι νεοαποκτηθέντες Βύρωνας Παπαδόπουλος και Νίκος Πασσιάς έδωσαν το παρών καθώς και ο προερχόμενος από τους Εφήβους της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κουκουλάς. 

Όσον αφορά τους επίσης νεοαποκτηθέντες Μάρκο Κόμπετις, Ζάρκο Τσούριτς, Γιόσιπ Ζάγια και Νεμάνια Μιλοβάνοβιτς θα ενσωματωθούν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας στην προετοιμασία αφού παραμένουν σε υποχρεωτική προληπτική καραντίνα στα πλαίσια των μέτρων κατά του κορονοϊού. 

Την Τρίτη (28/7) οι «ερυθρόλευκοι» θα περάσουν από εργομετρικά τεστ και την Τετάρτη (29/7) θα υποβληθούν στον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο στο Ιατρικό Κέντρο Π. Φαλήρου. 

Αναλυτικά οι «ερυθρόλευκοι» που έδωσαν το παρών στην πρώτη προπόνηση της σεζόν: Κώστας Τσιλιμπάρης, Βύρωνας Παπαδόπουλος, Νίκος Πασσιάς, Πέτρος Κανδύλας, Άγγελος Τσίλης,  Μάρκο Τερλέτσκι, Θοδωρής Δεληχρήστος, Γαρύφαλλος Μπάγιος,  Στέφανος Μιχαηλίδης και Αλέξανδρος Κουκουλάς.   

ΔΗΛΩΣΕΙΣ  

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Νέναντ Κλιάιτς ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Ξεκινήσαμε σήμερα την προετοιμασία μας για την νέα σεζόν, με μια χαλαρή προπόνηση. Ωστόσο σταδιακά θα ανεβάσουμε σταδιακά τους ρυθμούς και ενώ περιμένουμε να ενσωματωθούν σε 2-3 ημέρες με την υπόλοιπη ομάδα  οι Κόμπετιτς, Τσούριτς, Ζάγια και Μιλοβάνοβιτς. Θα ακολουθήσουν τα εργομετρικά και οι ιατρικές εξετάσεις και μόλις συγκεντρωθεί όλη η ομάδα θα αρχίσουμε το χτίσιμο για τη νέα σεζόν. Μια σεζόν που ελπίζω ότι θα είναι επιτυχημένη και θα καταφέρουμε να φτάσουμε στους στόχους μας». 

Ο Νίκος Πασσιάς ανέφερε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα μπούμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς μετά από πολύ καιρό.  Η ομάδα έχει αρκετούς καινούργιους παίκτες και θα χρειαστούμε το χρόνο μας για να βρούμε τα πατήματά μας μέσα από τις ομαδικές προπονήσεις.  Είμαι σίγουρος ότι θα δημιουργήσουμε ένα σύνολο ικανό να πετύχει τους στόχους της ομάδας. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να μην ξαναζήσουμε αυτό το πρωτόγνωρο γεγονός με τον κορονοϊό». 

Ο Βύρωνας Παπαδόπουλος δήλωσε: «Υπάρχει ενθουσιασμός και πολλή όρεξη για δουλειά. Μέσα από την προετοιμασία θα κοιτάξουμε να χτίσουμε την ομάδα και να βάλουμε γερές βάσεις για τη σεζόν που έρχεται. Χωρίς πολλά λόγια αλλά με πολλή δουλειά για να πετύχουμε τους στόχους μας.  Θέλω να ευχηθώ να είμαστε όλοι υγιείς και η χρονιά να ολοκληρωθεί ομαλά χωρίς τα γεγονότα που άφησαν το σημάδι τους σε αυτή που πέρασε». 

Πηγή: olympiacossfp.gr