Πρωτιές για Πανελλήνιο και ΓΑΣ Κιλκίς στην Α2 Ανδρών

Αήττητος και στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα παραμένει ο Πανελλήνιος στον Α’ Όμιλο της Α2 Ανδρών.

Ο Νίκος Σαμαράς και οι παίκτες του πέτυχαν την 9η νίκη τους και διατηρούν διαφορά 2 πόντων από τον 2ο Άρη Νίκαιας. Η Ακαδημία των Σπορ πήρε δύο ακόμα πολύτιμους βαθμούς αφού νίκησε μέσα στην Πάτρα τον Αθηναϊκό με 32-30 και βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με συγκάτοικο τη Σαλαμίνα και τον Ποσειδώνα Λουτρακίου. Αντίθετα ο Αθηναϊκός βρίσκεται πλέον στην 6η θέση με 9 βαθμούς.

Ακολουθούν ΟΦΝΙ (8 βαθμούς) και Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων (6 βαθμούς) ενώ στις τελευταίες θέσεις βρίσκονται Ολυμπιακός Κερατσινίου (5 βαθμούς), Δόξα Βύρωνα (5 βαθμούς) και Πήγασος Κυψέλςη

Στον Β’ Όμιλο, το Κιλκίς εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το ρεπό του Φαίακα, νίκησε τον Φοίβο Συκεών και πέρασε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Πίσω του βρίσκεται η ομάδα της Κέρκυρας, με έναν βαθμό λιγότερο (15) και ακολουθούν Φοίβος, Φίλιππος και Εκμάθηση.

Στην 6η θέση συγκατοικεί ο Αλέξανδρος Αξιούπολης με τον Άρη Θεσσαλονίκης. Οι Κύκλωπες έχουν 5 βαθμούς, ο Αρχέλαος Κατερίνης προτελευταίος με 4 βαθμούς και ουραγός το Πανόραμα.