Πρωτοβουλία για το δήμο Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ο Στέλιος Αγγελούδης

Στην ανακοίνωση πρωτοβουλίας μιας μεγάλης ομάδας ανθρώπων που ενδιαφέρεται για τη Θεσσαλονίκη αναφέρθηκε ο πρώην πρόεδρος της ΟΧΕ και Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΟΕ, Στέλιος Αγγελούδης, μιλώντας στο “Ράδιο Θεσσαλονίκη”.

“Τις λύσεις στα προβλήματα τις δίνουν οι ομάδες και η δουλειά” σημείωσε ο πρώην πρόεδρος της ΟΧΕ εξηγώντας πως ο ίδιος και οι συνεργάτες του έχουν διάθεση να εργαστούν σκληρά.

Είπε ότι πριν λάβει τις οριστικές του αποφάσεις ζήτησε την άποψη αρκετών (μεταξύ αυτών και του Βαγγέλη Βενιζέλου), ενώ σχολίασε ότι το έργο του Γιάννη Μπουτάρη, που τον αποκάλεσε φίλο του, έχει θετικό πρόσημο.

“Δημιουργούμε μια μεγάλη ομάδα, ικανή να σταθεί απέναντι στις προκλήσεις της πόλης μας με όραμα, σχέδιο, αλλά πάνω απ’ όλα με πράξεις. Θα μιλήσω με όλες και όλους για να δημιουργηθεί ένα πλατύ και ευρύ σχήμα. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Δεν επιθυμώ και δεν επιδιώκω πολιτική υποστήριξη. Η τοπική αυτοδιοίκηση δεν μπορεί να έχει χρώμα. Η δύναμη και η έμπνευσή μας πηγάζει από τους πολίτες της πόλης μας. Πιστεύω ακράδαντα ότι ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης μπορεί να κάνει πάρα πολλά. Αρκεί να συγκεντρώνει δίπλα του, ό,τι πιο δυναμικό υπάρχει. Με έμφαση στην καθημερινότητα κάθε γειτονιάς, γιατί εκεί βρίσκονται τα μεγάλα προβλήματα. Και όπου υπάρχει θέληση, υπάρχουν και λύσεις” σχολίασε μεταξύ άλλων.