Προβάδισμα για την συμμετοχή του στα πλέι οφ της Α1 Γυναικών πήρε ο ΓΑΣ Καματερού που επικράτησε 24-22 του Αθηναϊκού στον Βύρωνα για την 2η αγωνιστική του Α’ ομίλου.
Διαβασμένα και με πάθος τα κορίτσια του Μενέλαου Δανήλου -παρά την σοβαρή απουσία της Κούρτη- έκαναν πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφεραν να πάρουν δίκαια τους δύο πόντους.
Κορυφαία ήταν η 35χρονη περιφερειακή του Καματερού Βιβή Καζάκη που σημείωσε 10 γκολ και θύμισε άλλες εποχές, όταν πρωταγωνιστούσε σε Ορμή και Εθνική Γυναικών.
Ο Αθηναϊκός παρότι ξεκίνησε καλύτερα το ματς σταδιακά έχανε δυνάμεις και στο δεύτερο ημίχρονο υπέπεσε σε πολλά τεχνικά λάθη, ενώ δεν είχε το καθαρό μυαλό να διαχειριστεί το παιχνίδι όταν ήταν πίσω στο σκορ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φίλοι του χάντμπολ και από τις δύο ομάδες δημιούργησαν μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα στο κλειστό “Στέφανος Καραλής”
“Ήταν ένα ντέρμπι, είμαστε πολύ χαρούμενες. Ήταν από τα παιχνίδια που έπρεπε να κερδίσουμε. Πιστεύω παίξαμε με ψυχή και καρδιά και το αξίζαμε. Όσο για την δική μου εμφάνιση ένιωθα καλά, δεν είχα πόνους στον ώμο που με ταλαιπωρεί, μπήκα στο ρυθμό και μακάρι να συνεχίσω έτσι”, δήλωσε στο e-handball η μεγάλη πρωταγωνίστρια Βιβή Καζάκη.
ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 22-24
Τα πεντάλεπτα: 1-2, 2-3, 5-4, 8-6, 9-8, 10-10 (ημχ.), 12-12, 13-13, 15-16, 17-20, 19-22, 22-24
ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Τζουανόπουλος): Κοτσαμπουικίδου, Δημακέα, Μακρόγλου 2, Σιαρβάρλη 5, Jurisic 1, Παπουτσιδάκη 1, Φάζου, Κούρου, Λάσκου, Κατσαλήρου, Μητροπούλου, Νούσια 7, Μάγκου 5, Γεμελιάρη, Παπαδημοπούλου 1, Συκιωτάκη
ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Δανήλος): Παπαδοπούλου, Δαμάσκου, Καζάκη 10, Ψαριώτη, Καραμάνου 1, Κοτσόνου, Χριστοπούλου 4, Αλιφιέρη 1, Ρούσου 1, Φακίνου, Σπυροπούλου 2, Χατζηαργυρού, Καντσούρα, Ψαρρή, Βασιλείου 5
Διαιτητές: Σκλαβενίτης- Τόλιος, Κόκκινη: 59:38 Καραμάνου (επικίνδυνο παιχνίδι- δεν κρατήθηκε δελτίο), Δίλεπτα: 3-7, Πέναλτι: 4/4-1/1