“Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι…”

Ο προπονητής του Φαίακα Ριγανάς Νίκος και ο εξτρέμ Χάλαρης Αντώνης δήλωσαν στο e-handball.gr για τον αγώνα με τον Ιωνικό:

Γνωρίζαμε από την αρχή ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Αυτό το δείχνει και το τελικό σκορ αλλά και η έκβαση του παιχνιδιού. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, δεν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι και γι’ αυτό χάσαμε. Κάναμε πολλά λάθη στην άμυνα και κάποιες βεβιασμένες πάσες στην επίθεση που έδωσαν στον αντίπαλο την ευκαιρία να τρέξει. Θεωρώ ότι ήταν καθαρά θέμα πίεσης στο μυαλό μας αυτό το ντέρμπι. Μαθαίνουμε από κάθε αγώνα, ξέρουμε ότι είναι δύσκολο το πρωτάθλημα. Σήμερα έπρεπε να διαχειριστούμε την πίεση του αγώνα, του χρόνου και τους διαιτητές. Εμείς κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι“.

Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς. Δεν ανταποκριθήκαμε όπως έπρεπε στις απαιτήσεις ενός ντέρμπι. Δεν μας βγήκε το παιχνίδι καθόλου και δεν καταφέραμε να πιάσουμε την απόδοση που επιθυμούσαμε. Κοιτάμε να διορθώσουμε τα λάθη μας μέσα από αυτόν τον αγώνα και απ’ όλα τα δυνατά παιχνίδια που θα συναντήσουμε στη διάρκεια της σεζόν, ώστε να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια