“Έλαμψαν” στο τουρνουά της Βουλγαρίας οι Παίδες της Δράμας

Καταπληκτικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι Παίδες της Δραμινής ομάδας στο Διεθνές τουρνουά της Βουλγαρίας όπου συμμετείχαν 7 ομάδες από 5 χώρες. Οι «μικροί» της ομάδας πιστοποίησαν την ποιότητά τους, αλλά έδειξαν και ότι διαθέτουν μεγάλα ψυχικά αποθέματα αφού τρία από τα τέσσερα παιχνίδια τα κέρδισαν με μικρή διαφορά κάνοντας μάλιστα και ανατροπή στο σκορ.

Οι μικροί κατέθεσαν την ψυχή τους χάρισαν στην Δράμα και στον σύλλογο τον πρώτο διεθνή τίτλο με σημαντική μάλιστα αξία αν λάβουμε υπόψη την ποιότητα του τουρνουά. Οι εμφανίσεις τoυς αφήνουν αισιόδοξους τους Δραμινούς γιατί βλέπουν ότι οι μικρές ηλικίες έχουν παιδιά με ποιότητα που σύντομα θα επανδρώσουν την ανδρική ομάδα στην Handball Premier βοηθώντας έτσι την ομάδα να έχει και στο μέλλον πολλά παιδιά από τις ακαδημίες μας στο Roster.

Τρεις παίκτες της ομάδας μας μπήκαν στην καλύτερη επτάδα της διοργάνωσης. Καρατζάς Αναστάσιος, Καβάζης Αντώνιος, Ζαχαρόπουλος Κυριάκος ήταν αυτοί οι οποίοι ψηφίστηκαν από Προπονητές, δημοσιογράφους αλλά και διαιτητές και πανηγύρισαν μαζί με τους συμπαίκτες τους το κύπελλο της ομάδας αλλά και την πρώτη τους διεθνή διάκριση.

Η σύνθεση της ομάδας: Λαζαρίδης Ιάκωβος, Ηλιάδης Ευάγγελος, Ιωαννίδης Γεώργιος, Παγωνίδης Αλέξανδρος, Τσενικλής Θεόδωρος, Ευθυμιάδης Θεόδωρος, Κουρουζίδης Νικόλαος, Τασσίου Φοίβος, Σγουράδης Γεώργιος, Στρατηγέλης Ραφαήλ, Ζαχαρόπουλος Κυριάκος, Ξανθόπουλος Άγγελος, Καρατζάς Αναστάσιος, Καβάζης Αντώνιος,
Προπονητές της ομάδας οι Χαϊτίδης Χρήστος – Σάββας Δεμερτζίδης.

Την αποστολή συνόδεψαν τα μέλη του Δ.Σ. Ξανθόπουλος, Μεσσίνης, Παγωνίδης, και ο τεχνικός διευθυντής Θεόδωρος Τογανίδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Κυριακή βρέθηκαν στην Βουλγαρία πολλοί γονείς και φίλοι της ομάδας όπου στήριξαν τους Δραμινούς παίκτες στο να φτάσουν στην κατάκτηση της πρώτης θέσης στο τετραήμερο First child Handball Tournament.