“Ήμουν έτοιμος να βρω έναν πιο δυνατό Διομήδη”

Δημητρούλιας ΑΕΚ

O προπονητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας σχολίασε στην συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε μετά τον αγώνα της ομάδας του με τον Διομήδη Άργους:

Ήρθα “αντιμέτωπος” για πρώτη φορά με το σύλλογο που με έχει αναδείξει ως προπονητή. Χρωστάω σε αυτόν τον σύλλογο και πάντα θα χρωστάω σε ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν στο τιμόνι αυτής της ομάδας. Για μένα ήταν ένα ιδιαίτερα συναισθηματικό παιχνίδι. Ήθελα να προετοιμάσω την ομάδα μου γι’ αυτόν τον αγώνα γιατί περάσαμε αρκετά αυτήν την εβδομάδα. Οι αθλητές μας που ήταν στην Εθνική χρειάστηκαν δουλειά για να μπουν στον ρυθμό παιχνιδιού που έχουμε στην ομάδα. Να συγχαρώ τα παιδιά γιατί το επίπεδο συγκέντρωσης που έδειξαν ήταν πολύ υψηλό. Προσωπικά ήμουν έτοιμος να βρω έναν πιο δυνατό Διομήδη. Θεωρώ ότι ήταν κατώτερος. Είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Μας περιμένει ένας μαραθώνιος την εβδομάδα που έρχεται. Ευελπιστώ να μπει και ο Γιάκομπσεν αυτήν την εβδομάδα. Να προχωρήσουμε με τέτοιο ρυθμό. Έχουμε και τα παιχνίδια στην Ευρώπη και για μας ο στόχος είναι να περάσουμε στον επόμενο γύρο. 

Σήμερα, επιλέξαμε να τρέξουμε απέναντι σε μία ομάδα που θέλει να τρέξει. Ήταν ξεκάθαρο ότι όποιος σκοράρει περισσότερο στο τρέξιμο τα πρώτα 15-20′ θα είναι και το αφεντικό του αγώνα. Πράγμα που αποδόθηκε ανάγλυφα από τη ροή του παιχνιδιού. Δεν ξεχνάμε ότι το Σάββατο έχουμε αγώνα. Το ματς κρίθηκε κυρίως στο επίπεδο της αθλητικότητας και του τρεξίματος. Για μας το τρέξιμο είναι το πιο σημαντικό συστατικό, όπως αναφέραμε και το καλοκαίρι.

Να κάνω μία ιδιαίτερη αναφορά στον Ίγκορ. Είναι ένας καταπληκτικός τερματοφύλακας και εξαιρετικός χαρακτήρας. Είναι από τα πρόσωπα που είμαι ενθουσιασμένος φέτος και ένας από τους πιο σταθερούς τερματοφύλακες που είχαμε όλες τις σεζόν. Εύχομαι από την καρδιά μου να ξαναμπεί γρήγορα. Ο Κοσάνοβιτς είναι ένας πολύ έμπειρος τερματοφύλακας. Έχει ήδη δεθεί με την ομάδα. Θα τον βοηθήσουμε όλοι να μας βοηθήσει. Το θέμα του τερματοφύλακα είναι πολύ σημαντικό, το είδαμε και σήμερα. Οι επεμβάσεις είναι κρίσιμες. Επενδύουμε σαν ομάδα στην άμυνα και στους τερματοφύλακες. 

Ο Μόγια έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση σήμερα. Σιγά σιγά αρχίζει να προσαρμόζεται με το πως παίζουμε χαντμπολ στην Ελλάδα. Εμείς γνωρίζαμε τις δυνατότητές του από τις προπονήσεις. Τον έχουμε αγκαλιάσει σαν ομάδα και εξελίσσεται σε έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους κυρίως του οργανωμένου μας παιχνιδιού“.