“Σχολική” επίσκεψη της Εθνικής Γυναικών

Το ειδικό Γυμνάσιο – Λύκειο Κωφών και Βαρηκόων Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε η Εθνική Ομάδα Γυναικών Beach Handball την Δευτέρα 7/10, πριν αναχωρήσει για τα World Beach Games στο Κατάρ.

Το σχολείο δήλωσε σε ανάρτησή του στα social media και συγκεκριμένα στο facebook τις ευχαριστίες του στις αθλήτριες και την προπονήτρια. Την ανάρτηση συνόδευσε και ένα μικρό βίντεο:

“Την Δευτέρα 07-10-2019 είχαμε την τιμή να μας επισκεφτεί η Εθνική Oμάδα Γυναικών BEACH HANDBALL μετά από ακύρωση της προγραμματισμένης επίσκεψης του σχολείου μας στο χώρο προπόνηση τους εξαιτίας άστατων καιρικών συνθηκών. Η Εθνική Γυναικών Beach Handball στέφθηκε πρωταθλήτρια κόσμου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καζάν της Ρωσίας το 2017 καθώς επίσης και χρυσή πρωταθλήτρια στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες του 2019 στην Πάτρα.

Οι αθλήτριες της εθνικής ομάδας Σκάρα Β. , Ποιμενίδου Ε., Μάστακα Ε., Μούρνου Ε., Κερλίδη Ε., Διακογιάννη Ε., Μακρή Α., Ράτσικα Ν. και η προπονήτρια Δημητρίου Σοφία είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν στους μαθητές μας τους κανόνες του παιχνιδιού καθώς και να μοιραστούν τις πολύτιμες εμπειρίες τους από τα χρυσά πρωταθλήματα που κατέκτησαν. Οι μαθητές μας με τη σειρά τους θέλησαν να δώσουν ένα όνομα στη νοηματική στην κάθε αθλήτρια, κάτι που οι ίδιες δέχτηκαν με μεγάλη χαρά και μας το παρουσιάζουν στο βίντεο που ακολουθεί (Δείτε το εδώ).

Τις ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε από καρδιάς « Καλή επιτυχία!».