“Το αποτέλεσμα των αγώνων εξαρτάται από την δική μας παρουσία…”

O προπονητής του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πελεκίδης σχολίασε στο paok24 για την νίκη της ομάδας του, αλλά ευχήθηκε επίσης περαστικά στην παίκτρια της Βέροιας 2017 Κόβιτς, η οποία τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα:

Κατ’ αρχάς, πριν αναφερθώ στο παιχνίδι, θα ήθελα να πω περαστικά στην παίκτρια της Βέροιας 2017, την Κόβιτς, μακάρι να μην είναι κάτι σοβαρό. Όσον αφορά το παιχνίδι, εμείς είμαστε μία ομάδα που η εξέλιξη και το αποτέλεσμα των αγώνων εξαρτάται καθαρά από τη δική μας παρουσία και εμφάνιση. Δεν ξεκινήσαμε καλά το ματς, στην αρχή του αγώνα ήμασταν αρκετά νωθροί και αυτό ξεκίνησε από το κομμάτι της άμυνας, δεν είχαμε ρυθμό, δεν είχαμε πολλές επαφές, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να τρέξουμε όπως θέλουμε.

Η διακοπή του ενός μήνα και οι απουσίες που είχαμε αυτό το διάστημα δεν βοήθησαν, χάσαμε το ρυθμό μας και, είναι επόμενο να μην είναι η ομάδα στο επίπεδο που θέλουμε. Παρά ταύτα, στο δεύτερο ημίχρονο, με κάποιες αλλαγές που κάναμε στο αμυντικό κομμάτι, όπου και σφίξαμε την άμυνά μας, βρήκαμε ρυθμό, τρέξαμε και ανοίξαμε το σκορ”.