Ρεκόρ για Παπαδόπουλο…

Ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας, Σταύρος (Στηβ) Παπαδόπουλους συμπλήρωσε 500 συμμετοχές με την αγαπημένη του ομάδα και σε πανελλήνιο επίπεδο στον αγώνα με τον Διομήδη Άργους, κάνοντας ένα απίστευτο ρεκόρ στην ιστορία του χαντμπολ!

«Μια ζωή Φίλιππος»

Ο αρχηγός της ομάδας της Βέροιας σε πέντε μήνες συμπληρώνει τα 40 χρόνια ζωής του (28/05/1980), από τα οποία τα 24 (από το 1995) τα διέθεσε αγωνιζόμενος στην ανδρική ομάδα, συμπληρώνοντας, στην 10η αγωνιστική της Handball premier τις 500 συμμετοχές στο Ελληνικό Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Είναι ο ρέκορντμαν συμμετοχών τόσο στον αγαπημένο του Φίλιππο, όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο.

Ο ίδιος δήλωσε στο 24oresimathias:

«Είμαι συγκινημένος. Δεν θυμάμαι τίποτα άλλο παρά μόνο τους δυνατούς αγώνες που δώσαμε με την φανέλα του Φιλίππου για να τον κάνουμε κορυφαίο. Προσωπικά έζησα μεγάλες στιγμές. Ακόμα και στα πέτρινα χρόνια ματώσαμε για την φανέλα του, για την δόξα του»

Επίσης, συμπλήρωσε ότι:

«Όλα αυτά τα χρόνια, όσες φορές κι αν σκέφτηκα να πάω σε άλλη ομάδα, δεν μπορούσα να πάρω μια απόφαση χωρίς να φοράω τον Φίλιππο στο στήθος μου. Για μένα ο Φίλιππος ήταν τα πάντα στον αθλητισμό που υπεραγαπώ. Ευχαριστώ όλους όσους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια, είτε διοικητικούς, είτε συμπαίκτες, είτε προπονητές για την στήριξη που μου πρόσφεραν. Πιο πολύ όμως τους φιλάθλους που εκατοντάδες φορές με επιβράβευσαν και με ενθάρρυναν με το χειροκρότημά τους.

Κλείνοντας θέλω να στείλω ένα μήνυμα προς όλους. Πρέπει να συσπειρωθούμε όλοι γύρω από τα νεαρά παιδιά της ομάδας μας για να κάνουμε την τελική προσπάθεια παραμονής του Φιλίππου στη μεγάλη κατηγορία. Θα είναι το καλύτερο δώρο για μένα τώρα που είμαι στην δύση της καριέρας μου».