Σε Live Streaming το ΠΑΟΚ Mateco – Ανεγάννηση Άρτας

Τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Αναγέννηση Άρτας στην πρεμιέρα της Α1 γυναικών θα έχουν την ευκαιρία οι φίλοι του αθλήματος.

Όπως ενημέρωσε ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ, ο αγώνας θα έχει εικόνα και ήχο όπως επίσης και post game με δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Τον αγώνα προσφέρει η Mateco που είναι και χορηγός του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά και η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Την δυνατότητα να παρακολουθήσετε τον αγώνα της «πρεμιέρας» της Α’1 Χειροσφαίρισης Γυναικών, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ Mateco και την Αναγέννηση Άρτας, θα έχετε μέσω του επίσημου καναλιού του Α.Σ. ΠΑΟΚ στο YouTube.

Ο «Νταμπλούχος» ΠΑΟΚ Mateco αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, την πολυνίκη του θεσμού, Αναγέννηση Άρτας Φέτα Ήπειρος, το Σάββατο 26 Οκτωβρίου και ώρα 16:00, στο «Σπίτι του Χάντμπολ».

Ο Δικέφαλος μετά τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις στο EHF European Cup, στρέφει το βλέμμα του στις εγχώριες διοργανώσεις, εκεί όπου μοναδικό στόχο έχει την διατήρηση των περσινών κεκτημένων, δηλαδή το «νταμπλ».

Το γραφείο τύπου του ΠΑΟΚ δίνει την ευκαιρία σε όλους τους φίλους του Δικεφάλου να παρακολουθήσουν με εικόνα και ήχο τον αγώνα, τον οποίο προσφέρει η εταιρία «Mateco».

Μετά το παιχνίδι, θα ακολουθήσει Post-Game με δηλώσεις των κύριων πρωταγωνιστών».