Σοκαρισμένη η “οικογενεια” του Χάντμπολ απο την Εθνική τραγωδία των Τεμπών

Η χειρότερη τραγωδία με τρένα στην ιστορία της χώρας μας εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες, έπειτα από τη σύγκρουση αμαξοστοιχιών στα Τέμπη, αργά το βράδυ της Τετάρτης.

Με κομμένη την ανάσα, όλο το ελληνικό χάντμπολ παρακολουθεί τις τραγικές εξελίξεις, θρηνεί για τα θύματα, συλλυπείται τις “οικογένειες” τους και προσεύχεται για τους τραυματίες που δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή.

AEK

«Δεν υπάρχουν λόγια… Μόνο ένα τεράστιο… ΓΙΑΤΙ; Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια στις οικογένειες που θρηνούν την τόσο άδικη απώλεια των δικών τους ανθρώπων».

Ολυμπιακός

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στις οικογένειες και στους οικείους των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες και δύναμη σε εκείνους που αγωνίζονται αυτές τις δύσκολες ώρες για να σώσουν τις ζωές των συνανθρώπων μας»

ΠΑΟΚ

«Σε μια δύσκολη νύχτα, σ’ ένα σημείο στο οποίο η Οικογένεια του ΠΑΟΚ έχει θρηνήσει τον χαμό των έξι φιλάθλων της, οι σκέψεις όλων μας είναι στους επιβάτες της σημερινής τραγωδίας των Τεμπών, και στις οικογένειες τους. Καλό κουράγιο!».

Διομήδης Άργους

«Λυγίζουν καρδιές στα βλέμματα των συγγενών που ψάχνουν εναγωνίως να μάθουν νέα για τους ανθρώπους του. Ο ανείπωτος πόνος σε κάνει τόσο μικρό, τόσο ανήμπορο να αρθρώσεις δύο λόγια στήριξης.

Με σεβασμό και ταπεινότητα εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των αδικοχαμένων θυμάτων στα Τέμπη και τις πιο θερμές ευχές μας στους τραυματίες να ξεπεράσουν όσο γίνεται πιο ανώδυνα και γρήγορα τα τραύματα τους και να γυρίσουν στις αγκαλιές των ανθρώπων τους».

ΑΣΕ Δούκα

«Ο ΑΣΕ Δούκα εκφράζει την οδύνη του για την Εθνική τραγωδία στα Τέμπη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων.

Οι προσευχές όλων μας είναι στους τραυματίες

Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο σε όσους αγωνίζονται αυτές τις δύσκολες ώρες για να σώσουν τις ζωές των συνανθρώπων μας».

Ζαφειράκης Ναουσας

«Μπροστά στην πρωτοφανή τραγωδία του σιδηροδρομικού δυστυχήματος που συνέβη στα Τέμπη, οι σκέψεις όλων μας είναι στους επιβάτες και στις οικογένειές τους… Ευχόμαστε υπομονή στις οικογένειες των θυμάτων και καλή ανάρρωση στους τραυματίες…

Παράλληλα καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας, αλλά και όλο τον κόσμο της Νάουσας που μπορεί να αιμοδοτήσει, να στηρίξει το Εθνικό Σύστημα Υγείας στις αυξημένες ανάγκες που προέκυψαν για αίμα, από τη σφοδρή σύγκρουση των δύο τρένων…

Οι πολίτες μπορούν να προσέρχονται στο τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Νάουσας τις ώρες:

– 9:00 – 13:00
– 17:00 – 19:00

Πανελληνιος

«Aν και δεν είμαστε ειδησεογραφικό κανάλι και θα θέλαμε να μιλάμε πάντα και μόνο για επιτυχίες, αγώνες, αποτελέσματα και χαρά…

δεν μπορούμε μπροστά σε αυτή την τραγωδία να μην πράξουμε το αυτονόητο. Από σεβασμό στον πόνο των συγγενών και στο τραγικό γεγονός δεν θα δημοσιεύσουμε κάποια σχετική εικόνα, δεν προσδοκούμε τον εντυπωσιασμό…

αλλά σαν τμήμα handball εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων…

Ας κάνουμε την αλλαγή και ας χαράζουμε πορεία αντί για το “όπου μας βγάλει” στο πάντα εκεί και όπως…πρέπει!».

 

ΟΦΝΙ

«Ξημέρωσε μια από τις πιο μαύρες μέρες στην ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας, μια μέρα θρήνου, πόνου και βαθύτατου πένθους.

Θα μπορούσα να ήμουν εγώ.

Θα μπορούσες να ήσουν εσύ.

Μα δεν είμαστε.

Είναι όλοι εκείνοι οι φοιτητές που γυρνούσαν σπίτια τους.

Όλοι εκείνοι οι μακρινοί έρωτες που πήγαιναν στο άλλο τους μισό.

Είναι εκείνη η μητέρα με το παιδί της που ήθελε να του δείξει πως είναι το τρένο από μέσα.

Είναι όλοι εκείνοι που δυστυχώς βρέθηκαν στο λάθος μέρος, την λάθος στιγμή.

Αντίο σε όσους έφυγαν και καλή δύναμη σε όσους έμειναν πίσω».

 

Πανόραμα

«Ποσό πόνο να αντέξει αυτή η χώρα;

Κουράγιο!

Η οικογένεια της ΑΕΠ ΠΑΝΟΡΑΜΑ εκφράζει τα συλλυπητήρια της στις οικογένειες των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος στα Τεμπη».

 

ΓΑΣ Κιλκις

«Εκφράζουμε θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της νέας ανείπωτης τραγωδίας των Τεμπών . Επίσης στους τραυματίες ευχόμαστε δύναμη, κουράγιο και καλή ανάρρωση.

Μακάρι να είναι τα τελευταία αθώα θύματα».