Στη Ζέγκεντ μέχρι το 2024 ο Γκάμπερ

Σε επέκταση συμβολαίου με τον Ματέι Γκάμπερ προχώρησε η Πικ Στζέγκεντ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο 28χρονος πίβοτ αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο σύλλογο το 2016 και έκτοτε αποτελεί σημαντικό κομμάτι στην ομάδα του Χουάν Κάρλος Παστόρ.

«Η ομάδα είναι σαν την οικογένειά μου. Καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον πολύ καλά και ήταν ένα επιπλέον στοιχείο που έκανε εύκολη την απόφασή μου να μείνω. Έχω ορκιστεί ότι θα μάθω ουγγρικά και με την γυναίκα μου θα ξεκινήσουμε μαθήματα. Άλλωστε η μικρή μας κόρη, η Ζάρα θα αρχίσει να πηγαίνει σχολείο, οπότε μαθαίνοντας τη γλώσσα θα τη βοηθήσουμε. Είμαι χαρούμενος που θα είμαι μέρος του συλλόγου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Μαζί έχουμε καταφέρει υπέροχα πράγματα. Ανυπομονώ για τη συνέχεια» ανέφερε.

Από την μεριά του ο πρόεδρος της ομάδας, Δρ. Πίτερ Έρνο Σούτς δήλωσε για τον Σλοβένο χαντμπολίστα: «ο στόχος μας είναι να κρατήσουμε τον κορμό της ομάδας. Είναι εξαιρετικός παίκτης, συμπαίκτης και άνθρωπος και αυτά τα τρία στοιχεία είναι πολύ σημαντικά για εμάς. Ήθελα να δώσω χαρά στους φιλάθλους της ομάδας με αυτή την ανακοίνωση επέκτασης του συμβολαίου του».

Πηγή: Handball-Planet