Στην ΑΕΚ το 1ο Διεθνές τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης»

Την κατάκτηση του 1ου Διεθνούς Τουρνουά Χάντμπολ “Ανδρέας Παπασταμάτης” πανηγυρίζει η ΑΕΚ που επικράτησε στον “τελικό” της 3ης ημέρας την RK Eurofarm Pelister με 31-29.

Η “Ένωση” απέδειξε περίτρανα ότι ήταν η καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης και σήκωσε το τρόπαιο, τιμώντας με τον καλύτερο τρόπο τη μνήμη του σπουδαίου Ανδρέα Παπασταμάτη.

Μετά το τέλος του αγώνα προβλήθηκε βίντεο στη μνήμη του Ανδρέα Παπασταμάτη, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ενός λεπτού σιγή.

Ο Christian Ugalde ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του τουρνουά, αφού αναδείχθηκε τόσο MVP όσο και πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με 19 τέρματα. Την απονομή του MVP έκανε ο Α’ Αντιπρόεδρος και Διοικητικός Υπεύθυνος και Χρηματοδότης του τμήματος χάντμπολ, κ. Σταμάτης Παπασταμάτης, ενώ την απονομή του 1ου σκόρερ, ο Υπεύθυνος των τμημάτων Εφήβων και Παίδων Χάντμπολ και μέλος της οργανωτικής επιτροπής του τουρνουά, κ. Αντώνης Βασιλακάκης.

Ακολούθησε η απονομή του ομοσπονδιακού τεχνικού, κ. Γιάννη Αρβανίτη στην ομάδα του Διομήδη Άργους και του Γενικού Γραμματέα της ΟΧΕ, κ. Κώστα Σταματιάδη, στην Eurofarm Pelister.

Την απονομή στη νικήτρια ΑΕΚ πραγματοποίησε ο εγγονός του Ανδρέα Παπασταμάτη που φέρει και το όνομά του, ο οποίος είναι Ειδικός Γραμματέας στο ΔΣ του Συλλόγου.

Έτσι, το 1ο Διεθνές Τουρνουά Χάντμπολ “Ανδρέας Παπασταμάτης” πέρασε στην ιστορία και είναι βέβαιο ότι όλος ο κόσμος που αγαπάει το χάντμπολ θα το απολαμβάνει κάθε χρόνο!

AEK – RK Eurofarm Pelister 31-29
Τα πεντάλεπτα
: 2-3, 3-5, 8-8, 11-11, 12-12, 17-12 (ημ.), 19-15, 23-16, 26-18, 29-22, 31-25, 31-29.
ΑΕΚ (Δημητρούλιας): Bauer, Παπαδιονυσίου 2, Reina 4, Ugalde 6, Τζηράς 4, Μυλωνάς 1, Δομπρής, Νικολαΐδης 1, Αραπακόπουλος, Florido 1, Jimenez 1, Lemos 5, Αραμπατζής 3, Καλόμοιρος 1, Buneta 2, Κεδέρης, Kosanovic, Κοτσιώνης, Στάθης, Μπαμπατζανίδης.
RK EUROFARM PELISTER: Maras 2, Oileski, Markovski, Radovic 2, Madalinic 11, Stiepanovic, Gradan 2, Velovski 1, Peric 4, Canefski, Dukic 1, Kousan 3, Costeski, Vegar, Traikoski, Bajofski 3, Tanoski, Kukoski.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο Διομήδης Άργους κέρδισε την Ανόρθωση με 28-23 και κατέκτησε την τρίτη θέση του τουρνουά.