Στην Ανόρθωση την επόμενη σεζόν Μιμίκος και Κεσίδης

Αθλητές της Ανόρθωσης είναι πλέον οι Κωνσταντίνος Μιμίκος και Στάθης Κεσίδης. Ακόμη δύο Έλληνες χαντμπολίστες υπέγραψαν στην κυπριακή ομάδα και αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά στην θέση του πίβοτ στην οποία αγωνίζονται και οι δύο.

Αναλυτικά τα δελτία τύπου

Η SABBIANCO ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Αμμοχώστου Handball ανακοινώνει την σύναψη συνεργασίας – μεταγραφή – με τον Έλληνα ΔΙΕΘΝΗ πιβοτ Κωνσταντίνο Μιμίκο!  

Ο Κωνσταντίνος Μιμίκος, ανερχόμενο ταλέντο του Ελληνικού Χάντμπολ, την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 αγωνιζόταν στην ομάδα του ΑΡΗ Νίκαιας. 

Κωνσταντίνε καλωσόρισες στην μεγάλη οικογένεια της SABBIANCO ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Αμμοχώστου Handball. Πάμε μαζί για νέες τεράστιες επιτυχίες. 

Σε δηλώσεις του στο e-handball.gr ο Κωνσταντίνος Μιμίκος ανέφερε: «Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές που έχω συνεργαστεί οι οποίοι με βοήθησαν να εξελιχθώ, ιδιαιτέρως θέλω να ευχαριστήσω τον Γιάννη Τσιάπα, που με βοήθησε να κάνω το πρώτο μεγάλο βήμα. Είμαι πολύ χαρούμενος με την καινούργια πρόκληση που βρέθηκε στον δρόμο μου και θα δώσω το 100% για να εκπληρώσει η ομάδα τους στόχους της. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της Ανόρθωσης που με εμπιστεύτηκαν».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η SABBIANCO ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Αμμοχώστου Handball ανακοινώνει την σύναψη συνεργασίας – μεταγραφή – με τον Έλληνα Διεθνή πιβοτ @kostas_mim26! Ο Κωνσταντίνος Μιμίκος, ανερχόμενο ταλέντο του Ελληνικού Χάντμπολ, την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 αγωνιζόταν στην ομάδα του ΑΡΗ Νίκαιας. Κωνσταντίνε καλωσόρισες στην μεγάλη οικογένεια της SABBIANCO ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Αμμοχώστου Handball. Πάμε μαζί για νέες τεράστιες επιτυχίες. Γραφείο Τύπου Sabbianco Anorthosis Handball 🔵⚪️ #AnorthosisHC #handball #ΜόνοΚορυφή #γυρίσαμε_σελίδα #κτίζουμε_το_μέλλον #Cyprus

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anorthosis Famagusta Handball (@anorthosishc) στις

Η SABBIANCO ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Αμμοχώστου Handball ανακοινώνει την σύναψη συνεργασίας – μεταγραφή – με τον ΔΙΕΘΝΗ Έλληνα πιβοτ Στάθη Κεσίδη!  

Ο Στάθης Κεσίδης την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 αγωνιζόταν στην ομάδα του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. 

Στάθη καλωσόρισες στην μεγάλη οικογένεια της SABBIANCO ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Αμμοχώστου Handball. Πάμε μαζί για νέες τεράστιες επιτυχίες. 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η SABBIANCO ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Αμμοχώστου Handball ανακοινώνει την σύναψη συνεργασίας – μεταγραφή – με τον Διεθνή Έλληνα πιβοτ @kesidis_stathis! Ο Στάθης Κεσίδης την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 αγωνιζόταν στην ομάδα του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Στάθη καλωσόρισες στην μεγάλη οικογένεια της SABBIANCO ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Αμμοχώστου Handball. Πάμε μαζί για νέες τεράστιες επιτυχίες. Γραφείο Τύπου Sabbianco Anorthosis Handball 🔵⚪️ #AnorthosisHC #handball #ΜόνοΚορυφή #γυρίσαμε_σελίδα #κτίζουμε_το_μέλλον #Cyprus

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anorthosis Famagusta Handball (@anorthosishc) στις