Στην Αθήνα Χασάν και Ραντόισιτς

Πολλά ενδιαφέροντα, αλλά και ειδήσεις έβγαλε η συνάντηση της αντιπροσωπείας της ΟΧΕ με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη σήμερα το μεσημέρι, για την οποία σας πληροφόρησε το e-handball

Όπως ενημέρωσε επίσημα η Ομοσπονδία ο Υφυπουργός θα προσκαλέσει στην Αθήνα τους Προέδρους της Διεθνούς Ομοσπονδίας και της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Δρ Μουσταφά Χασάν και Ζόραν Ραντόισιτς αντίστοιχα σε μία ξεκάθαρη ένδειξη στήριξης της ΟΧΕ αναφορικά με την μεταφορά της έδρας της Μεσογειακής, αλλά και των επερχόμενων μεγάλων διοργανώσεων που θα διεξαχθούν στην χώρα μας.

Xασάν και Ραντόισιτς αναμένονται στην Αθήνα τον Φλεβάρη, όταν και θα διεξαχθεί η Μεσογειάδα Εφήβων, ενώ το ίδιο διάστημα είναι πιθανό να γίνουν τα εγκαίνια της νέας έδρας της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας στην Αθήνα.

 

Αναλυτικά

“Αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Κώστα Γκαντή, τον Α’ Αντιπρόεδρο Στέφανο Σταμούλη και τον Γενικό Γραμματέα Κώστα Σταματιάδη έγινε δεκτή σήμερα από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Τα βασικά θέματα συζήτησης ήταν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων του 2021, η Μεσογειάδα Εφήβων του 2020, η έδρα της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας που θα είναι πλέον στην Αθήνα και αθλητικές εγκαταστάσεις για προπονήσεις και αγώνες των Εθνικών ομάδων.

Ο Υφυπουργός για άλλη μια φορά έδειξε μεγάλο και ενδιαφέρον και επανέλαβε πως το χάντμπολ είναι στις προτεραιότητες της αθλητικής ηγεσίας.

Μάλιστα τα πρώτα αποτελέσματα της συνάντησης αναμένεται να φανούν το προσεχές διάστημα.

Μάλιστα ο Υφυπουργός θέλοντας να δείξει εμπράκτως την στήριξη του γενικά στο άθλημα, αλλά ειδικά για την μεταφορά της έδρας της Μεσογειακής,

θα προσκαλέσει στην Αθήνα, τόσο τον Πρόεδρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δρ Μουσταφά Χασάν, όσο και τον Πρόεδρο της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Ζόραν Ραντόϊσιτς”