Στην τελική ευθεία το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών

Το 28ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χάντμπολ Ανδρών της Πολωνίας και της Σουηδίας μπαίνει πλέον στην τελική του ευθεία. Οι όμιλοι του Main Round, ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (23/1) και οριστικοποιήθηκαν τα ζευγάρια των προημιτελικών που ξεκινούν την Τετάρτη (25/1).

Γαλλία, Ισπανία, Σουηδία, Δανία, Νορβηγία, Γερμανία, Αίγυπτος και Ουγγαρία είναι οι οκτώ ομάδες που εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους και πλέον «βάζουν πλώρη» για μια θέση στο βάθρο των νικητών.

Ανάμεσα στις ομάδες που συνεχίζουν στη διοργάνωση είναι η κάτοχος του τίτλου, Δανία καθώς επίσης και η Σουηδία που ήταν φιναλίστ της προηγούμενης διοργάνωσης. Ένα από τα χαρακτηριστικά της διοργάνωσης είναι ότι επτά από τις οκτώ ομάδες που έχουν φτάσει στα προημιτελικά είχαν ανάλογη πορεία και στο προηγούμενο Παγκόσμιο πρωτάθλημα με τη Γερμανία να είναι η «νέα» ομάδα της Οκτάδας για τη φετινή διοργάνωση.

Στην Στοκχόλμη, η Σουηδία θα αντιμετωπίσει την Αίγυπτο και η Δανία την Ουγγαρία ενώ η Γαλλία θα κοντραριστεί με τη Γερμανία στο Γκντανσκ όπως επίσης και η Νορβηγία με την Ισπανία.

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

25/1, 19.00: Νορβηγία – Ισπανία (Γκντανσκ) *Ώρα Ελλάδας

25/1, 21.30: Γαλλία – Γερμανία (Γκντανσκ) *Ώρα Ελλάδας

25/1, 19.00: Δανία – Ουγγαρία (Στοκχόλμη) *Ώρα Ελλάδας

25/1, 21.30: Σουηδία- Αίγυπτος (Στοκχόλμη) *Ώρα Ελλάδας

*Οι ημιτελικοί (27/1) της διοργάνωσης θα είναι μοιρασμένοι καθώς ο ένας θα φιλοξενηθεί στην Πολωνία και ο δεύτερος στην Σουηδία ενώ ο τελικός έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή (29/1).

ΣΕ LIVE STREAMING ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

Θυμίζουμε ότι οι φίλοι του Χάντμπολ στην Ελλάδα μπορούν να παρακολουθούν τους αγώνες τους 28ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ανδρών μέσω του επίσημου καναλιού της IHF στο Youtube.

https://www.youtube.com/channel/UCNxIzSQ_GOWPmpC_V1oQVIA?app=desktop&fbclid=IwAR0YP4_98i_xIK-DDM7pPGGZWLTs3yTcnN7w5VcI4f2VkZue7ZaVfjkMBmc