Στις ακαδημίες του Δούκα ο Ζαμπούνης

Όπως είχε ανακοινώσει και στο γράμμα αποχώρησής του ο Στάθης Ζαμπούνης θα συνεχίσει να βρίσκεται μέσα στο άθλημα που αγαπά από άλλο πόστο. Έτσι, αποφάσισε να ασχοληθεί με την προπονητική και να ξεκινήσει αυτή τη νέα καριέρα από τις ακαδημίες του ΑΣΕ Δούκα, όπου και έκανε τα πρώτα του αθλητικά βήματα. Συγκεκριμένα έπειτα από επαφές και συζητήσεις που είχε με τα στελέχη του τμήματος συμφώνησαν να αναλάβει το τμήμα Παμπαίδων Β. 

Πριν από λίγες ημέρες είχε την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του αθλητές και από τον Σεπτέμβρη θα πιάσει και επίσημα δουλειά. 

«Είμαι πολύ χαρούμενος κι ενθουσιασμένος για τη νέα πρόκληση που μου παρουσιάζεται αναλαμβάνοντας το τμήμα των Παμπαίδων Β του ΑΣΕΔ. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις προκειμένου να συνεχιστεί η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του συλλόγου και να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου έδειξαν οι υπεύθυνοι του ΑΣΕΔ», δήλωσε ο νυν προπονητής, Στάθης Ζαμπούνης στην ιστοσελίδα του ΑΣΕ Δούκα.

Από την άλλη, ο αναπληρωτής Γενικός Αρχηγός του τμήματος χάντμπολ, Κωνσταντίνος Αλεξίου ανέφερε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ο Στάθης Ζαμπούνης θα στελεχώσει το ήδη εξαιρετικό προπονητικό team που διαθέτει ο Σύλλογος μας. Ο Στάθης είναι ένας άνθρωπος/αθλητής, που κοσμεί το ελληνικό χάντμπολ και είναι ιδιαίτερα ξεχωριστό το γεγονός ότι επιστρέφει εκεί που έκανε τα πρώτα του χαντμπολικά βήματα σαν αθλητής, ολοκληρώνοντας μια πολύ ενδιαφέρουσα και μεγάλης αξίας διαδρομή, ανοίγοντας παράλληλα μια νέα. Από τη νέα του θέση πλέον, θα προπονεί τα παιδιά των ακαδημιών μας, εμπνέοντας όραμα να φτάσουν την καριέρα του και γιατί όχι να την ξεπεράσουν. Είμαι σίγουρος ότι και σε αυτή τη θέση θα κάνει εξαιρετική καριέρα και με την συνεργασία που θα αναπτυχθεί και με τους υπολοίπους προπονητές, θα επιτύχει στην αποστολή του. Στάθη, καλώς ήρθες ξανά στην οικογένεια του Δούκα».