Στο νησί των Φαιάκων συνεχίζει ο Κορακιανίτης

Αθλητής του Φαίακα Κέρκυρας θα είναι και για την επόμενη σεζόν ο Μπάμπης Κορακιανίτης. Ο 33χρονος ίντερ ευχαρίστησε τον σύλλογο, ενώ ευχήθηκε να ολοκληρωθεί η σεζόν στο γήπεδο.

 

Η ανάρτηση του Φαίακα στο Facebook:

Καλή συνέχεια μαζί μας στο σπίτι σου Μπάμπη!!! 

Ο Α.Ο. Φαίαξ Κέρκυρας ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή Μπάμπη Κορακιανίτη , ο οποίος θα είναι μέλος του δυναμικού της αντρικής του ομάδας και για την αγωνιστική περίοδο 2020/2021!!!  

Μπάμπης Κορακιανίτης: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω και φέτος σε υψηλό επίπεδο στην ομάδα του νησιού μου, το Φαίακα Κέρκυρας και θα έχουν ξανά την ευκαιρία να με παρακολουθήσουν οι 3 γυναίκες μου που με ακολουθούν παντού και με στηρίζουν!!!! 

Συγχαρητήρια στο ΔΣ, στον Πρόεδρο, στον προπονητή , στον τεχνικό διευθυντή ,στους χορηγούς στον ΚΟΣΜΟ μας και σε όλο το επιτελείο του συλλόγου μας που βρίσκεται από πίσω για την τεράστια προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια ώστε να μπορεί αυτός να στέκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο και στην Α1 Handball Premier. 

Αναμφισβήτητα θα είναι μια δύσκολη χρονιά για όλους, ελπίζω να ολοκληρωθεί στο γήπεδο και να παρουσιάσουμε ένα δυνατό σύνολο. Καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία για όλους»!!!