Στο «Respect Your Talent Camp» ο Κώστας Κοτσιώνης!

Σημαντική διάκριση για τον Κώστα Κοτσιώνη και το ελληνικό χάντμπολ αποτελεί η κλήση του στο 1ο  «Respect Your Talent Camp» που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ.

Ο διεθνής αθλητής κλήθηκε στην μεικτή Ευρώπης της ηλικιακής κατηγορίας Κ19 μαζί με άλλους 33 αθλητές και θα πάρει μέρος στο αναπτυξιακό πρωτοποριακό πρόγραμμα της ΕΗF στη Μπρατισλάβα της Σλοβακίας το διάστημα 20-22 Ιανουαρίου 2022.

Εκεί θα έχει μία μοναδική ευκαιρία να δουλέψει μαζί με μερικούς από τους κορυφαίους αθλητές του πλανήτη, με πρέσβεις της ΕHF και με ειδικούς του αθλήματος.

Επίσης τα μέλη της All Star Τeam U19 θα δουν από κοντά αγώνες του EURO 2022 Ανδρών που θα διεξάγεται εκείνο το διάστημα στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας.

Οι αθλητές θα εκπαιδευτούν στις παρακάτω ενότητες:

Dual Career

Mental Fitness

Interview Training

Social Media

Anti-Doping

Sports Law

Ο Κώστας Κοτσιώνης μέλος της Εθνικής Νέων, της ομάδας που θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2023 και θα συνδιοργανώσουν Ελλάδα και Γερμανία, δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την τιμητική πρόσκληση. Θέλω να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία, το σωματείο μου την ΑΕΚ και όλους τους προπονητές μου, που με στηρίζουν και μου προσφέρουν τις κατάλληλες συνθήκες για να εξελιχθώ ως αθλητής και ως άνθρωπος. Στη Σλοβακία θα εκπροσωπήσω την Ελλάδα μας και για αυτό είμαι περήφανος και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».