Στον Δούκα μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή τους στη φυσική τους έδρα

Ήταν 26 Ιανουαρίου του 2022 όταν η οροφή του κλειστού του Δαΐς υπέστη σοβαρές ζημιές από το υπέρογκο βάρος του χιονιού που είχε συσσωρευτεί λόγω των καιρικών φαινομένων που έφερε το φαινόμενο «Ελπίς».

Ο χαντμπολικός ΑΣΕΔ αναγκάστηκε να μετακομίσει και να βρει στέγη στο ΟΑΚΑ, παίζοντας ουσιαστικά όλα τα παιχνίδια εκτός έδρας.

Πλέον, η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει καθώς ολοκληρώθηκαν οι μελέτες και αναζητείτε η ανάδοχος εταιρεία που θα αναλάβει το έργο.

Η ανακοίνωση του ΔΟΥΚΑ αναφέρει:

«Σε μια περίοδο που τα περισσότερα πρωταθλήματα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, οι ομάδες του Δούκα παρουσιάζονται άκρως ανταγωνιστικές και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους σε όποιο γήπεδο και αν αγωνίζονται, ανεξαρτήτως αντιπάλου, αθλήματος ή ηλικιακής κατηγορίας…

Και μπορεί αρκετοί «εντός έδρας» αγώνες του ΑΣΕΔ να μοιάζουν με…εκτός έδρας λόγω έλλειψης της φυσικής τους έδρας, ωστόσο αυτή η συνθήκη έχει ημερομηνία λήξης…

Πράγματι, στο κλειστό Γυμναστήριο του Αθλητικού Κέντρου Δαΐς έχει ολοκληρωθεί – με τη συμβολή έμπειρων και καταξιωμένων μελετητών – ο σχεδιασμός της νέας οροφής, ακολουθώντας όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές και υποδομές για να στεγάσει και πάλι προπονήσεις, επίσημους αγώνες και μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.

Πλέον οι πολεοδομικές διαδικασίες προχώρησαν και βρισκόμαστε σε διαδικασία διαγωνισμού για την ανάδοχο εταιρεία που θα αναλάβει την κατασκευή της. Στόχος μας είναι να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες και η κατασκευή το συντομότερο δυνατόν ώστε να το χρησιμοποιήσουμε μέσα σε αυτή την αγωνιστική περίοδο. Παράλληλα γίνονται και άλλες βελτιωτικές αλλαγές στο Αθλητικό Κέντρο που θα μπορέσουν να αξιοποιηθούν από τους αθλητές και τις ομάδες μας!

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στο «σπίτι», έχει αρχίσει…».