Στον Δούκα την επόμενη χρονιά ο Κουτσόπουλος

Αθλητής του Δούκα θα είναι από την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν ο Ανδρέας Κουτσόπουλος. Ο 22χρονος περιφερειακός, ο οποίος πέρσι αγωνιζόταν στα Βριλήσσια, στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε πως αποτελεί πρόκληση η μεταγραφή του και πως θα προσπαθήσει και αυτός από την πλευρά του να βοηθήσει ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τη «μπλε» φανέλα θα φορέσει τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Ανδρέας Κουτσόπουλος (1998, 186μ.). Ο 22χρονος περιφερειακός έκανε τα πρώτα του βήματα στο άθλημα του Χάντμπολ στον Δικέα και λίγα χρόνια αργότερα μεταπήδησε στον Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων για να καταλήξει την περσινή σεζόν στα Βριλήσσια. Αγωνίζεται στην περιφέρεια και αναμένεται να δώσει λύσεις και «ανάσες» στο ανταγωνιστικό σύνολο που «χτίζει» για τη νέα χρονιά ο Κωστής Μπούνας. 

«Για εμένα αποτελεί πρόκληση η μεταγραφή μου στον ΑΣΕ Δούκα και θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον προπονητή μου Κωστή Μπούνα καθώς και τους παράγοντες της ομάδας που μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ σε έναν ιστορικό Σύλλογο. Χρειάζεται πολλή δουλειά, υπομονή και επιμονή για να μπορέσουμε να φέρουμε εις πέρας την αποστολή που θα μας ανατεθεί και θα προσπαθήσω και εγώ από την πλευρά μου να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική περίοδο, να κυλήσουν όλα ομαλά και να είμαστε υγιής». 

Η Διοίκηση του ΑΣΕ Δούκα καλοσωρίζει τον Ανδρέα Κουτσόπουλο στην ομάδα και του εύχεται υγεία και νίκες!!!