Συνάντηση ΕΣΧΑ με το νέο ΔΣ του ΑΟ Πολιτείας

Συνάντηση με τη νέα διοίκηση του Α.Ο Πολιτείας είχε στα γραφεία του συλλόγου, ο Πρόεδρος της ΕΣΧΑ και μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ Δημήτρης Σταυρακάκης. Από πλευράς του Α.Ο. Πολιτείας παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος Δημήτρης Καλικάτζαρος, ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Αυγερινός, ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Σταθούλης και ο υπεύθυνος του τμήματος Χάντμπολ Μάριος Θεοδώρου.
Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα για την ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή του Δήμου Κηφισιάς, μέσω κοινών δράσεων καθώς και η επανεκκίνηση των τμημάτων υποδομών-ανάπτυξης του συλλόγου. Ο Πρόεδρος της ΕΣΧΑ ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο της νέας διοίκηση του ΑΟ Πολιτείας, τονίζοντας ότι η Ένωση θα είναι στο πλευρό του σωματείου στην προσπάθεια που θα κάνει για την ανάπτυξη του χάντμπολ στην περιοχή, σημειώνοντας ότι ο ΑΟ Πολιτείας έχει και ένα μεγάλο πλεονέκτημα που είναι η χρήση του Κλειστού Γυμναστηρίου της περιοχής, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες για το Χάντμπολ.
Ο Πρόεδρος του ΑΟ Πολιτείας Δημήτρης Καλικάτζαρος εξέφρασε την επιθυμία της νέας Διοίκησης να δραστηριοποιηθεί και πάλι ο σύλλογος με σταθερές βάσεις σε ό,τι αφορά τα αναπτυξιακά τμήματα, δηλώνοντας παράλληλα και την στήριξη του στην ανδρική ομάδα που μετέχει στην Β’ Εθνική Κατηγορία.