Τα δώρα της Μέλσουνγκεν στον Χαλκίδη

Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Ανδρών Γιώργος Χαλκίδης βρέθηκε στο κλειστό του Ρέντη για τον αγώνα Ολυμπιακός- Μέλσουνγκεν.

Ο τεχνικός του Διομήδη Άργους είχε την ευκαιρία να δει παλιούς φίλους και συμπαίκτες από την εποχή (2006-2007) που αγωνίστηκε στην Μέλσουνγκεν, αλλά και γενικά από την παρουσία του στην Γερμανία.

Μάλιστα ο μάνατζερ της Μέλσουνγκεν Άξελ Γκέρκεν, τον οποίο ο Χαλκίδης είχε αθλητικό διευθυντή στην Βέτσλαρ χάρισε μία φανέλα της ομάδας στον γιό του Νικόλα, ο οποίος γεννήθηκε στο Μέλσουνγκεν την σεζόν που έπαιζε εκεί ο «Hulk». Επίσης ο Χαλκίδης πήρε άλλη μια φανέλα δώρο από τον πρώην συμπαίκτη του Μίχαλ Άλεντορφ.

«Ήταν πολύ συγκινητικό που ξαναείδα παλιούς φίλους και συμπαίκτες. Εγώ και η οικογένεια μου περάσαμε πολλά χρόνια στην Γερμανία. Στο αγωνιστικό σκέλος ο Ολυμπιακός στάθηκε εξαιρετικά, έδειξε στοιχεία ευρωπαϊκής ομάδας  με πολύ δυνατή άμυνα. Αν δεν είχε τις ελλείψεις θα είχε πιθανότατα και καλύτερη τύχη. Έδειξε σήμερα ότι βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο», δήλωσε ο Γιώργος Χαλκίδης στο e-handball.gr

Στις φωτογραφίες απεικονίζονται Γκέρκεν, Χαλκίδης, Σανίκης πριν το ματς και ο μικρός Νικόλας με την φανέλα της Μέλσουνγκεν