Τετ α Τετ Κολλύρη, Γερουλάνου και Στεφανίτση με τους μικρούς αθλητές του Δούκα

Η όμορφη εμπειρία της Χαλκίδας μπορεί να έχει περάσει στο παρελθόν για τους μικρούς αθλητές των Ακαδημιών του ΑΣΕ Δούκα όμως το απόγευμα της Τρίτητς τους περίμενε μια ακόμα έκπληξη.

Τρεις παίκτες της ανδρικής μας ομάδας, ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Κολλύρης και οι Ανδρέας Γερουλάνος και Γιάννης Στεφανίτσης τους επισκέφθηκαν κατά τη διάρκεια της προπόνησης τους.

Συνομίλησαν μαζί τους, με τα παιδιά αρχικά να τους περιγράφουν τα όσα έζησαν στο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας, την περασμένη Κυριακή και τους μεγάλους στη συνέχεια να απαντούν στις ερωτήσεις των μικρών.

Μάλιστα, με αφορμή τον προσεχή αγώνα της Κυριακής (23/10, 16.00) με αντίπαλο την Πυλαία, Κολλύρης, Γερουλάνος και Στεφανίτσης κάλεσαν τους μικρούς αθλητές να βρεθούν στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ και να στηρίξουν την προσπάθεια των «μπλε».

Το χάντμπολ άλλωστε είναι το άθλημα που τους ενώνει για αυτό και φιλοσοφία του Συλλόγου είναι να υπάρχει πάντα επαφή και επικοινωνία όλων των τμημάτων, από την Ανδρική ομάδα μέχρι τα Μίνι – Προμινι.