«Θέλουμε να κρατήσουμε υψηλό ρυθμό»

Δημητρούλιας ΑΕΚ

Το εγκώμιο του παλιού του συνεργάτη, Κωστή Μπούνα, «έπλεξε» ο Δημήτρης Δημητρούλιας, κατά τη διάρκεια των δηλώσεων, τονίζοντας πως ο τεχνικός του Δούκας «δίνει το στίγμα του στην ομάδα και βγάζει προσωπικότητα».

«Ξαναγυρνώντας στο ανδρικό πρωτάθλημα έρχομαι αντιμέτωπος με τον Κώστα με τον οποίο έχουμε υπάρξει συνεργάτες. Είναι σίγουρα από τα καλύτερα μυαλά που υπάρχουν στο ελληνικό χάντμπολ και θέλω να τον συγχαρώ, όχι για σήμερα αλλά για την όλη του προπονητική καριέρα δίνει το στίγμα του στην ομάδα και βγάζει προσωπικότητα», δήλωσε συγκεκριμένα ο Δημήτρης Δημητρούλιας.

Σχετικά με τον σημερινό αγώνα και τη νίκη ο προπονητής της ΑΕΚ δήλωσε: «προσπαθήσαμε να εστιάσουμε στον τρόπο που παίζει ο αντίπαλος. Σήμερα εμφανίστηκε με σημαντικές απουσίες και αυτό μας έδωσε το δικαίωμα να παίξουμε με full rotation και τα 60 λεπτά. Θέλουμε να κρατήσουμε έναν πολύ υψηλό ρυθμό ενόψει και των αγώνων που έρχονται ξεκινώντας με τα Ευρωπαϊκά την επόμενη εβδομάδα».

Για τη στήριξη των οπαδών της ΑΕΚ που γέμισαν και σήμερα το γήπεδο ο Δημητρούλιας είπε: «ο κόσμος της ΑΕΚ έδωσε πολύ ενέργεια στους αθλητές και νομίζω το ανταπέδωσαν. Πάντα σκεφτόμαστε το κοινό μας και πάντα θέλουμε να αποδίδουμε και τα 60 λεπτά και να κερδίζουμε τις καρδιές των φιλάθλων του χάντμπολ και φυσικά όλης της ΑΕΚ».

Τέλος για τον Άρσιτς που σήμερα ήταν ο τελευταίος του αγώνας πριν την επέμβαση που πρόκειται να υποβληθεί ο τεχνικός της Ένωσης τόνισε: «είναι ο τελευταίος αγώνας του Άρσιτς, τον αποχαιρετήσαμε στα αποδυτήρια. Είναι πλέον κομμάτι της ομάδας, όλοι τον αγαπάμε όπως κι αυτός αγαπάει όλο το σύνολο. Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά και τον Γενάρη θα επανέλθει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις».